Ha nem tud úszni, biztos nem engedtem volna el.. oltári felelőtlenség, hiába leér a lába sokáig, egy idő után gyorsan mélyül és ettől egy uszástudatlan bepánikol, ebből szoktak lenni a balesetek. Főleg 1-2 sör után mindig nagyon menő a menjünk be a mélyebb részre sztori.
2022. jún. 17. 10:06
12/35 anonim válasza:
Úszni nem tudót felnőtt nélkül biztosan nem.
2022. jún. 17. 10:17
13/35 anonim válasza:
Nem.
2022. jún. 17. 10:18
14/35 anonim válasza:
Nem, de nem azért, mert 16 éves, hanem mert nem tud úszni.
2022. jún. 17. 10:20
15/35 anonim válasza:
5-ös vagyok, én sem tudok úszni. Ha nem tud úszni valószínüleg érzi ennek a felelősségét, főleg ha megbízható és felelősségteljes, és nem buta, hogy ennek ellenére is mély vizbe menjen. Veszélyesebb igen, de ha megbízható szerintem így sincs baj azzal ha elengedik.
2022. jún. 17. 10:27
16/35 anonim válasza:
Az úszni nem tudó pont hogy kisebb eséllyel fullad meg, mert nem megy a mély vízbe, mert tudja, hogy nem tud úszni. Alapból nem is tud mélyre menni, mert ahogy már nem ér le a lába, nem tud tovább menni, ha nem tud úszni.
Ha nem százkilóméterekre lenne a Balaton, elengedném.
2022. jún. 17. 10:34
17/35 anonim válasza:
Aha... Mondjátok ezt annak a két fiúnak a szüleinek, akik pár hete bementek a harmadik társukkal egy szörfdeszkával a Balatonba, úgy, hogy nem tudtak úszni. Segítek, ha nem hallottátok volna: egyedül a harmadik, úszni tudó fiú élte túl. Azt hitték, nem lesz gond, ott a deszka. A Balaton meg tele van suppal, vízibiciklivel stb. Hamis biztonságérzet. Szóval nem, ha nem tud úszni, nincs Balaton, ennyi.
2022. jún. 17. 11:16
18/35 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de 16 évesen nincs olyan, hogy egy gyerek tutira megbízható. Lehet, hogy alapvetően azok a hétköznapokban, aztán egy ilyen szülőmentes nyaraláson belekeverednek olyan helyzetekbe, amilyenekben még sosem voltak azelőtt - pia, szex, rajolás -, és rosszul döntenek a pillanat hevében.
És igen, az ilyenből szoktak lenni a balesetek, kórházba kerülések, teherbeesések meg hasonlók. Az ember kamaszként könnyen a társai hatása alá kerül, bármilyen megbízhatónak tartjuk egyébként, ez egy életkori sajátosság.
2022. jún. 17. 11:27
19/35 anonim válasza:
Persze, engem is elengedtek már ennyi idősen. Pedig úszni sem igazán tudok (évekig tanultam, de utálok, ezért nem szoktam), viszont nem is mentem soha a mély vízbe, csak amíg bőven leér a lábam.
2022. jún. 17. 11:40
20/35 anonim válasza:
Minden nyáron rengeteg tragédia történik a Balatonnál, még felnőttekkel is. Nem egy rész van, ahol hirtelen mélyül a víz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!