Ilyen diplomás elit családokba a szülők ennyire elengedik a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Diplomás orvos szülő, meg ilyen pénzes elit család, a kamasz fiú az ecigivel vagánykodik az instagrammon, testvérének nem tudom hány tetoválása van már. Ilyen elit családokba ennyire lazán veszik hogy mit csinálnak a gyerekek?2022. febr. 9. 13:08
1/22 anonim válasza:
Milyen az a nem diplomás orvos?
Ne irigykedj.
2/22 anonim válasza:
Szerintem a kérdező látott 1-2 példát, és azokból extrapolál...
Hamis képet fest maga előtt.
A környezetemben mindenki diplomás, többgyerekes család. Sehol nincs ilyen!
3/22 anonim válasza:
Igen, hiszen minden ember akinek van pénze gonosz, nem törődöm szaralak. Amúgy annyira megnézném az ilyen károgókat mit csináltak kamaszkorukban. Tudom, tudom tanultatok és segítettetek kapálni 🙄
4/22 A kérdező kommentje:
Három válaszból nulla, ami ténylegesen érdemben a kérdésre próbált volna válaszolni, nem csak kötekedni. Szokásos gyakoris színvonal.
2022. febr. 9. 13:19
5/22 anonim válasza:
Válaszoltunk. Ha te is tanulni jártál volna iskolába, mint az elit orvosok akkor értelmezni is tudnád.
6/22 anonim válasza:
4: funkcionális analfabéta vagy????
Nincs ilyen "az elit" családokban.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem mennétek át inkább a magyar politika témakörbe?
ott találtok magatoknak elég retard kispajtást, akinek fröcsöghettek.
2022. febr. 9. 13:24
8/22 anonim válasza:
Nem, nem engedik el ennyire mind. Mindenhol vannak idiótak. Neveld a saját gyerekedet inkább.
9/22 anonim válasza:
Mi bajod a tetkóval meg a cigivel?
Pl tetolvált orvoshoz nem is mész? Vagy olyanhoz aki esetleg cigizik,?
10/22 anonim válasza:
Nem függ össze
Amúgy mi bajod a tetkóval?
Diplomás vagyok mégis van piercingem és tetkóm is..
Ecigi
Lehet nem is tudják a szülők, de inkább mint a rendes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!