Ilyen diplomás elit családokba a szülők ennyire
elengedik a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Diplomás orvos szülő, meg ilyen pénzes elit család, a kamasz fiú az ecigivel vagánykodik az instagrammon, testvérének nem tudom hány tetoválása van már. Ilyen elit családokba ennyire lazán veszik hogy mit csinálnak a gyerekek?
Szomszédoméknak havi átlag kereseten túl aligha van pénzük.4 gyerek van.Azoknak is van tetoválása,e-cigije,rendes cigit is láttam már a kis 15 éves csitriknél.
Gondolod,hogy minden pénz függő? Van akinek bele fér,hogy aljadék módon éljen,valakinek nem.
2022. febr. 9. 13:58
13/22 anonim válasza:
#7: már bocs, de a te kérdésed a retard, nem a válaszok...
2022. febr. 9. 13:58
14/22 Bellatrix:3 válasza:
Anyám, Apám diplomás. Én is meg a tesóm is azok vagyunk. Cigizünk is és most kapaszkodj meg nekem kék hajam, piercingeim meg sok tetkóm, rendes jól fizető munkám és e mellett még tanulok is. Nem attól lesz valaki jól nevelt és okos mert nincs tetoválása vagy nem cigizik. Nem szabad insta alapján ítélkezni ott 90% -a az embereknek csak kamuzik meg pózol senki nem olyan a valóságban mint az instán. Ne ítélkezz az sokkal rosszabb mint a tetkós e-cigis instás ember, meg annak a felmenői.
2022. febr. 9. 14:03
15/22 anonim válasza:
Igen, őket elengedik, hogy te irigykedhess rájuk :DDD Értelmetlen egy kérdés ez.
2022. febr. 9. 14:04
16/22 anonim válasza:
Istenem... a cigit a kamaszok kb. 90%-a minimum kipróbálja, illetve vagánykodik vele egy ideig, függetlenül attól, hogy elit vagy nem elit a család. Tetkó... naés? Ma már egy tetkón vagy piercingen nem szokás kiakadni.
Amúgy én 34 éves leszek, van tetkóm, sok fülbevalóm, régebben volt egy csomó piercingem is, ma már csak az orromban van. Lila a hajam, 16-26 éves korom közt dohányoztam. Kapaszkodj meg, diplomás vagyok, a szüleim nem azok. Két gyereket nevelek, és nem fogok falnak menni, ha rágyújtanak tizenévesen, bár nyilván nem dicsérem meg őket érte.
2022. febr. 9. 14:14
17/22 anonim válasza:
3 diplomám van-és 2 pici tetkóm-sót, még a cicimet is megcsináltattam szülés után, jaj, most mit gondolhatsz rólam, meg a gyerekeimről..
2022. febr. 9. 14:35
18/22 anonim válasza:
Igen itt mindenki fröcsögő idióta, csak te vagy a bölcs aki mások életével foglalkozik. El lehet menni egyetemre, vagy dolgozni de könnyebb irigykedni. Vigyázz, nehogy epét hányj :)
2022. febr. 9. 14:36
19/22 anonim válasza:
Mint tudjuk, a diploma nem garancia arra, hogy az illető intelligens is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!