Mi a véleményetek a kompetencia mérésről, amelyben a 4. -es,6. -as és a 8. -asok tudását mérik fel?
tavaly írtuk a 10.-eset, és őszintén szólva hülyeség az egész... volt ami nehéz volt, és be se lehetett fejezni, főleg a mateknál. a magyar röhejesen könnyű volt....
ja és a legjobb, az eddigiek eredményét soha nem láttuk viszont.. 17/L
Utolsó: addig örüljetek, nekünk kijavítják a tanárok még aznap külön...:S
18:42
Nekünk 4.-ben még nem volt. De úgy szokott lenni, hogy van rajta egy azonosító...a tanár meg bevágja egy év múlva, hogy "fölkerültek az internetre a kompetenciák eredményei". Na igen, igen, de "ki a f.aszt érdekel"? Amúgy is kijavítják hamarabb, örülök, ha nem látom...
18:42
ÉN már nagyon sokszor írtam!
Írtam azt hiszem 4-ben, 6-ban, 8-ban és 10-ben is!
Az benne a kiszúrás, hogy csak szúrópróba szerűen választanak ki egy kettőt.
Én mondjuk szerettem, mert olyankor már délben haza lehetett menni!
És igaza van annak, aki azt mondta, hogy egyre nehezebbek -.-" 18L
hát nem nagyon csípem. csak annyi benne a jó,hogy aznap nincs rendes tanítás.amúgy meg sz@r:D mert mindig olyan tanár jön be akit utálunk.:/ bár tudom,hogy ennek nincs köze hozzá,de emiatt megutáltam.:/:/ és most is fogunk írni.:/:/[szerencsére utolsót:D]
13/L
Én imádom , nincsenek órák és elöbb elmehetünk. Nekem minig nagyon jó lesz az eredmény főleg irodalomból. Sajnos idén lesz az utolsó. 8.-as vagyok.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!