Az olyan bébiételt amelyben málna és eper is van, hogyan lehet 6 hónapos kortól adni? Talán valamit az előállításnál "csinálnak velük"? nem értem. Mindkettő erősen allergizál.
Igen.
Ugyanez van a tápszerrel is valahol az is tejből van.
Fiam kedvence 6 hónaposan az áfonyás bébiétel volt. Aztán kapott epreset, málnásat is, nem lett tőle baja. De talán rá is van írva (de a honlapon tuti ott van):
Pl. Nestlé honlapja:
"Előfordul, hogy bizonyos alapanyagokat még nem ajánlott az adott életkorban adni a babánknak, de a bébiételek mégis tartalmazzák őket. Ez nem azt jelenti, hogy a bébiétel nem biztonságos, hanem épp ellenkezőleg: a sajátos gyártási technológiának köszönhetően bizonyos összetevők bekerülhetnek a kész bébiételekbe. Az eper esetében például ez azt jelenti, hogy az allergizáló magokat teljesen eltávolítják, és csak a biztonságosan fogyasztható gyümölcsvelőt teszik a bébiételbe."
első
Nyugodtan add oda, én is adtam akkor korában, általában a málnás, vagy málnás-epreset.
De van mandarinos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!