Téged zavarna, ha a gyerekeiddel strandolni mennél, és a kamasz lányod hagyományos bikini alsó helyett tangát venne fel?
Figyelt kérdés
Megengednéd neki, vagy ennyi idős gyereknél még korainak tartanád?2022. ápr. 28. 11:49
11/25 anonim válasza:
Mekkora kamasz lány? 13 vagy 17 éves?
Nem vagyok szülő, de tudom, hogy anyámat zavarta volna/zavarná, régebben nem engedte volna, amíg kisebb voltam (most leszek 20), most már nem szabná meg, hogy mibe menjek, de nem örülne neki és biztos szóvá tenné, hogy ne mutogassam magam... Amúgy tangát hordok, de strandra nem venném fel. Ha lenne egy lányom és már minimum 16-17 éves lenne, akkor valami nagyobb brazil fazonút engednék, de ilyen cérna tangát biztos nem.
13/25 anonim válasza:
De jó,hogy nem kell iyesmin törni a fejünket! Csak nudistrandra járunk.
14/25 anonim válasza:
Otthonra a kertbe talán oké... De nyilvánosan ahol a strand tele van mindenféle emberrel... Nem is értem, hogy lehet valaki olyan exhibicionista, hogy nyilvánosan tangában mutogassa a fenekét. Pláne kamaszként.
15/25 anonim válasza:
Akárkin van tanga, számomra kellemetlen látvány. Gyorsan elfordítom a fejem. A lányomnak biztos megmondanám, hogy neee!!!
16/25 anonim válasza:
Attol us fugg, hany eves az a kamasz..
18/25 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy mi a baj a tangával?
Egy már amúgyis szinte mindent muatató átlagos bikini mellett mit számít az a pár centi textil nemléte a fenéken?
19/25 anonim válasza:
15 es amikor az utcan az egesz melluk kivan, az is zavar akkor? Vagy az más?
20/25 anonim válasza:
19. Én nem a 15-ös vagyok, de igen, az is lehet valakinek zavaró. És van, akinek nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!