Téged zavarna, ha a gyerekeiddel strandolni mennél, és a kamasz lányod hagyományos bikini alsó helyett tangát venne fel?
Kamasz vagyok, de szerintem proli viselet nyilvános helyen nagyon:D
Függetlenül attól, hogy kamasz vagy felnőtt az illető, esetleg 10/10-es alakja is van mellé.
Felvehetne tangát, inkább akkor, mikor én is ott vagyok, mint akkor, mikor nem. Tökmindegy, milyen az alakja, ha jól érzi magát benne, mehet. Most úgyis nehéz olyat találni, ami nem tangás. Szerintem nem ízléstelen(csak nyilvánosan, fürdőruhaként). Gondolom nem zsinórtangáról van szó, a legtöbb fiatal lányon az van.
Nekem muszáj volt, mert anyámnak tetszett, 12 évesen tangában virítottam.. Leégett az összes bőr a fejemről, de semmi sem történt. Ha magam választottam volna, nem lett volna ilyen "trauma". Én fel nem venném, de a kicsit feltűnő ruhák közé tartozik csak.
Egyébként még mindig jobb egy sportos tangásabb fürdő, mint egy olyan, aminek a mellrésze kötözve van, vagy átlátszik a mellbimbója. Sokan kényesek arra, hogyan barnulnak le, pl anyám is ezért volt tangapárti.
Megint a tangás kérdező.
Csak most nem a jó alakú anyuka vesz tangát strandra, hanem a kamaszlánya.
Szerintem nem a tanga ízléstelen, hanem az, ha valaki erre recs.... (élvezkedik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!