Milyen hagyományosabb fiú neveket adnátok?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Szántó és két keresztnevet szeretnénk.
A hagyományosabb nevek tetszenek, a nagyon modernek nem. (Pl Gellért, Zalán, Mór, Csongor, Vince, Levente.... És még elég sok)
Kíváncsi vagyok, szerintetek melyik két név illene a vezetéknévhez. Köszönöm! 😘
2022. márc. 26. 06:07
1/18 anonim válasza:
Csongor nekem nagy kedvencem.❤️
2/18 anonim válasza:
Nagyon szép neveket választottál, szinte az összes listás volt nálunk is Csongor,Levente, de ha csak egyet kéne választani én a Leventét választanám. Én nagyon szeretem a hosszabb neveket. 😊
3/18 anonim válasza:
A Mór inkább vezetéknév szerintem. De... Szántó Gellért és Szántó Csongor szerintem jól hangzik.
4/18 anonim válasza:
A felsoroltak közül a Csongor, de ilyen jellegű és (nekem) szép még a Csanád, Bertalan, Lőrinc.
5/18 anonim válasza:
Ádám, Dániel, Vencel. De ha a felsoroltak közül kell választani, akkor Zalàn vagy esetleg Levente, a többi nem tetszik.
7/18 anonim válasza:
A Mór kivételével mindegyik nagyon tetszik nekem. A Csongort én is imádom benne volt a top nevekben, de mivel külföldön élek, nem akartam kitolni vele. Egyébként a vezetéknévvel szerintem a Vince igazán jól passzol, szép dallamos. Egy helyes, zsivány kisfiút képzelek el :)
8/18 anonim válasza:
Csongor kisfiam második neve. De még a Gellért is jó választás. A Zalán és Levente túl felkapottak, inkább ne. A Vince csúnya, a Mór meg számomra elég furcsa, a város jut eszembe róla. De még jó lehet az Attila, Csanád, Csaba, Zoltán, Zsolt is.
9/18 anonim válasza:
Szántó Vencel Mór 🙂
A kisfiam Hunor, ha lett volna második gyermekünk, Vencel és Csongor a listánkra került volna.
10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Nem csak ezek a nevek játszanak, ez csak inkább minta, mik azok amik tetszenek, milyen vonal.
Köszönöm a tippeket. A Vencel és a Csanád is nagyon szép, de igazából mind amit írtok.
Mi pont attól szenvedünk, hogy túl sok szép név van. ❤️
2022. márc. 26. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!