Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen hagyományosabb fiú...

Milyen hagyományosabb fiú neveket adnátok?

Figyelt kérdés

A vezetéknév Szántó és két keresztnevet szeretnénk.

A hagyományosabb nevek tetszenek, a nagyon modernek nem. (Pl Gellért, Zalán, Mór, Csongor, Vince, Levente.... És még elég sok)

Kíváncsi vagyok, szerintetek melyik két név illene a vezetéknévhez. Köszönöm! 😘

2022. márc. 26. 06:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Csongor nekem nagy kedvencem.❤️
2022. márc. 26. 06:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép neveket választottál, szinte az összes listás volt nálunk is Csongor,Levente, de ha csak egyet kéne választani én a Leventét választanám. Én nagyon szeretem a hosszabb neveket. 😊
2022. márc. 26. 06:39
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
A Mór inkább vezetéknév szerintem. De... Szántó Gellért és Szántó Csongor szerintem jól hangzik.
2022. márc. 26. 06:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak közül a Csongor, de ilyen jellegű és (nekem) szép még a Csanád, Bertalan, Lőrinc.
2022. márc. 26. 07:10
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Ádám, Dániel, Vencel. De ha a felsoroltak közül kell választani, akkor Zalàn vagy esetleg Levente, a többi nem tetszik.
2022. márc. 26. 07:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szabolcs esetleg?
2022. márc. 26. 07:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A Mór kivételével mindegyik nagyon tetszik nekem. A Csongort én is imádom benne volt a top nevekben, de mivel külföldön élek, nem akartam kitolni vele. Egyébként a vezetéknévvel szerintem a Vince igazán jól passzol, szép dallamos. Egy helyes, zsivány kisfiút képzelek el :)
2022. márc. 26. 08:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csongor kisfiam második neve. De még a Gellért is jó választás. A Zalán és Levente túl felkapottak, inkább ne. A Vince csúnya, a Mór meg számomra elég furcsa, a város jut eszembe róla. De még jó lehet az Attila, Csanád, Csaba, Zoltán, Zsolt is.
2022. márc. 26. 08:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szántó Vencel Mór 🙂

A kisfiam Hunor, ha lett volna második gyermekünk, Vencel és Csongor a listánkra került volna.

2022. márc. 26. 08:25
 10/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Nem csak ezek a nevek játszanak, ez csak inkább minta, mik azok amik tetszenek, milyen vonal.

Köszönöm a tippeket. A Vencel és a Csanád is nagyon szép, de igazából mind amit írtok.

Mi pont attól szenvedünk, hogy túl sok szép név van. ❤️

2022. márc. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!