Milyen hagyományosabb fiú neveket adnátok?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Szántó és két keresztnevet szeretnénk.
A hagyományosabb nevek tetszenek, a nagyon modernek nem. (Pl Gellért, Zalán, Mór, Csongor, Vince, Levente.... És még elég sok)
Kíváncsi vagyok, szerintetek melyik két név illene a vezetéknévhez. Köszönöm! 😘
2022. márc. 26. 06:07
11/18 anonim válasza:
A fentiek közül nekem a Levente és a Vince tetszik. Ezeken kívül nálam még játszana a Rudolf, Gábor, Tamás.
12/18 anonim válasza:
Zalán a kisfiam úgyhogy elfogult vagyok ezzel a névvel:) De a felsoroltak közül tetszik a Vince és a Levente is. Viszont ha számít nektek mennyire gyakori egy név a Zalánt és a Leventét nem adnám, nagyon-nagyon gyakori mindkettő.
13/18 NTBS válasza:
István és János. Régóta használt nevek, de ma tartást mutatnak. Vessétek össze az Achilles, Junior, Rikárdó, Cristianó és társaival.
14/18 anonim válasza:
Ezek közül
Szántó Csongor Gellért
Szántó Csongor Vince, estleg
Szántó Vince Mór
Amit még adnék
Szántó Mátyás Gellért
Szántó Sebestyén Örs
Szántó István Csanád
Szántó Hunor Zalán
Szántó Benedek Mór
Szántó András Attila
Szántó Zétény Előd
Szántó Bulcsú Karsa
Szántó Endre Merse
Szántó Szántó Botond Koppány
Szántó Ágoston Regő
Szántó Soma Kolos
16/18 anonim válasza:
Mind szép nevek, nem tudtok velük mellélőni. Szántó Vince Zalán - talán ezt adnám.
17/18 anonim válasza:
Endre, a kedvencem, a Szántóhoz nagyon illik. Másik favoritom az Ottó, de az o betű miatt nem illik hozzá.
18/18 anonim válasza:
Zalán ❤️
Amúgy nekem a Milán és a Krisztián a favorit, bár az nincs itt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!