Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit gondoltok a hagyományos...

Ti mit gondoltok a hagyományos levelezésről?

Figyelt kérdés

Kamaszok véleményére lennék kíváncsi elsősorban.

Én évekig leveztem 30-40 emberrel, aztán abbahagytam, de most megint lenne kedvem. Esetleg 14 év körüli budapesti lánynak nincs kedve levelezni (később akár találkozhatunk is)

Szerintem annyira jó levelezni. Izgalmas és olyan régies.

Szerintetek?

14L

2011. dec. 17. 00:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Ha arra gondolsz hogy ciki lenne, szerintem abszolút de nem. Csak találj egy olyan társat akinek lenne kedve igazándiból levelezgetni hagyományosan. Sokkal jobban kilehet fejteni rajta az érzéseket mintha interneten írogatnék, amit sajnos már én is unok, de senki nem fog alkalmazkodni miattam, és fölösleges lenne, mivel az internet sokkal gyorsabb. De mégis ez olyan eredetibb. :)
2011. dec. 17. 01:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép dolog, főleg azzal aki lelkileg közel áll hozzád, hiszen a kézírás sokkal értékesebb, mint a gépi.
2011. dec. 17. 07:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, csak ma már nem olcsó mulatság hosszú távon. :D
2011. dec. 17. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, bár én 16 éves vagyok. :)

Ha gondolod, írd meg a címed privátban, é írok még az ünnepek előtt. :)

16/l

2011. dec. 17. 08:42
 5/11 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam hogy ciki... 1. nem ciki, 2. nem érdekel mások véleménye..:)
2011. dec. 17. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is szívesen leveleznék, csak nincs olyan ember, akivel tudnék:) Mivel barátnőim nagyon közel laknak, meg sokat találkozunk is. Mással meg neten beszélek. De jó lenne. 15 éves lány vagyok.
2011. dec. 17. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt gondolom,hogy nagyon jó.

De az,hogy évekig 30-40 emberrel levelezzek az egy vagyon lenne,számomra.

Így én az online megoldást választom. Mamámmal aki nagyon messze lakik vele levelezek meg keresztanyukámmal aki Angliában él.

2011. dec. 17. 22:29
 8/11 anonim válasza:
szerintem tök jó dolog. :) én is szoktam néhány barátnőmmel levelezni. sokkal maradandóbb, mint ha neten írná le ezeket . :) és olyan jó visszaolvasni azt a levelet amit még áprilisban kaptam tőle :D
2011. dec. 17. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó dolog, de az interneten sokkal gyorsabb, és olcsóbb. Akivel én leveleznék az ugyanis Németországban lakik, és minden egyes levélért 240 forintot fizetni nekem kicsit sok.
2011. dec. 19. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
lemaradt: 14L
2011. dec. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!