Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit gondoltok a hagyományos...

Ti mit gondoltok a hagyományos levelezésről?

Figyelt kérdés

Kamaszok véleményére lennék kíváncsi elsősorban.

Én évekig leveztem 30-40 emberrel, aztán abbahagytam, de most megint lenne kedvem. Esetleg 14 év körüli budapesti lánynak nincs kedve levelezni (később akár találkozhatunk is)

Szerintem annyira jó levelezni. Izgalmas és olyan régies.

Szerintetek?

14L

2011. dec. 17. 00:57
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én 1 külföldi lánnyal levelezek, de többen vannak, akikkel e-mailt írunk, mert gyorsabb, olcsóbb, vagy éppen mert a levél már nem menő. Igazából én jobban szeretnék csak postai úton, mert nem tudok órákig a gép előtt ülni, hogy normálisan elbeszélgessek valakivel, és a levél számomra sokkal kedvesebb, személyesebb, de tényleg elég drága (főleg külföldre), míg az e-mailnél max. az áramot és az internetet fizeted.
2012. ápr. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!