Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 15 éves fiam és barátnője...

A 15 éves fiam és barátnője vajon szexelhettek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem akarok rögtön a legrosszra gondolni, de mostanában nagyon gyanús a fiam.

Rendszeresen jön hozzánk a barátnője a fiamnak. Legtöbbször iskolai dolgok miatt (feladatok, tanulás), de van hogy filmnézés meg hasonlók. Azonban mostanában a fiam szobájából gyanús hangokat hallok. Egyszer amikor véletlenül épp nyitni készültem az ajtót, akkor gyorsan kiabált a fiam hogy ne jöjjek be mert rendetlenséget csináltak. De ami még gyanúsabb: délelőtt (a fiam suliban volt) takarítottam a szobáját. Gondoltam hogy megnézek a számítógépén magamnak valamit. Aztán a gép egyik mappájában találtam egy szexvideót. A videóban arc nem látszódik. A szobát viszont felismertem a videóban, mert az a ház a szomszédomban van. A szomszédnak is van egy fia, 14 éves. Tehát én arra gyanakszom hogy a szomszéd fia beszélhette rá a fiamat a szexre a barátnőjével. Nem tudom mit csináljak. Mi van ha nem védekeztek? Ti mit tennétek a helyemben?

36/N

2022. ápr. 27. 14:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Szegény ártatlan kisfiadat a szomszéd srác beszélte rá, hogy feküdjön le a barátnőjével. De sajnálom.

Miért mész be amúgy kopogás nélkül a szobájába, pláne ha ott a barátnője...???

Nem hinném, hogy a legrosszabb dolog amit tehetett, hogy lefeküdtek.

2022. ápr. 28. 09:52
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
A vedekezesre tanitottad ?
2022. ápr. 28. 09:54
 33/37 anonim válasza:
100%
Az azért jó kemény, hogy 21 évesen már képes voltál szülni, viszont idősebben még itt tartasz fejben
2022. ápr. 30. 00:09
 34/37 anonim ***** válasza:
88%

15 éves és van barátnője. Definitely they alrdy had sex, yes.

Mi a legrosszabb, hogy már terhes a lány? Hát akkor beszélj vele. Mond, hogy szóljon ha kell óvszer. Anyum így csinálta 13 éves koromtól. Vett egyszerre 3 dobozt és mondta, hogy szóljak bőven mielőtt elfogy.

Miért kiabált? Miért azt, hogy ne gyere be? Általában ez így megy.: kopogás, 'gyere'/'tessék'. Miért kell kiabálni? A gyere, jöhetsz, stb egyértelmű, a mond, tessék, mi az, stb is egyértelmű. Egyiknél bemehetsz, másiknál nem. Miért kiabál? 😃

Igen. A fiadat rávették, hogy szexeljen. Ha híres akarsz lenni, menjél iq tesztre.

Hihhetetlen, baszdmeg...

2022. máj. 1. 19:51
 35/37 anonim válasza:
85%

*"Definitely they have already had sex, yes."

Menő ez az angol, csak menne is.

2022. máj. 1. 20:38
 36/37 anonim ***** válasza:
62%
100 százalék hogy ők voltak!! Nem hármasban? Ajjaj lehet hogy nagymama leszel
2022. szept. 3. 13:41
 37/37 anonim ***** válasza:
24%
naon meno angol 34 es csak még tanulni kellene
2022. szept. 3. 13:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!