A 15 éves fiam és barátnője vajon szexelhettek? (többi lent)
Nem akarok rögtön a legrosszra gondolni, de mostanában nagyon gyanús a fiam.
Rendszeresen jön hozzánk a barátnője a fiamnak. Legtöbbször iskolai dolgok miatt (feladatok, tanulás), de van hogy filmnézés meg hasonlók. Azonban mostanában a fiam szobájából gyanús hangokat hallok. Egyszer amikor véletlenül épp nyitni készültem az ajtót, akkor gyorsan kiabált a fiam hogy ne jöjjek be mert rendetlenséget csináltak. De ami még gyanúsabb: délelőtt (a fiam suliban volt) takarítottam a szobáját. Gondoltam hogy megnézek a számítógépén magamnak valamit. Aztán a gép egyik mappájában találtam egy szexvideót. A videóban arc nem látszódik. A szobát viszont felismertem a videóban, mert az a ház a szomszédomban van. A szomszédnak is van egy fia, 14 éves. Tehát én arra gyanakszom hogy a szomszéd fia beszélhette rá a fiamat a szexre a barátnőjével. Nem tudom mit csináljak. Mi van ha nem védekeztek? Ti mit tennétek a helyemben?
36/N
Nem elképzelhetetlen, hogy nemsokára nagyi leszel.
Mindenképpen beszélj vele, még ha ciki is!
Ez a számítógépes kutakodás meg elég fura. Nem az benne durva, hogy találsz egy szexvideót a kis srác gépén, hanem, hogy egyből felismered a helyszínét... :,D
Egy 15 éves fiút aztán nagyon rá kell beszélni a szexre :D
Ha szexeltek is, mi van? Kicsit korai, de nem vészes. Vegyél neki óvszert.
15 éves a fiad és szerinted az a legrosszabb, amire gondolni se mersz hogy lefekszik a barátnőjével? :)
Ha beszélsz vele, akkor ne azt mond hogy még kicsi ehhez hanem hogy tudja e hogy kell védekezni és az miért fontos
De már szerintem késő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!