Megengednéd a 16 éves lányodnak, hogy ilyen toppot vegyen fel nyáron?
Ez a ruha miatt már tuti ribit sose értettem.Azert mert valaki felveszi az idomait mutató ruhát,meg nem kell hogy lefekudjon egy nap alatt 60 pasival.És ezt úgy írom, hogy soha nem hordtam haspolot meg villogtatos minit stb.stb.
Mondjuk erről a képről nem tudom eldönteni mi is ez 😂
Nem attól lesz ribi, ha felvesz egy topot. 2022-ben komolyan itt tartunk?
Amúgy nekem az a véleményem, hogy ezeket a cuccokat inkább 16-20 éveseknek tervezik. Minden évben van valami, ami divatos, és megbotránkoznak rajta az öregek. Miniszoknya, holdjáró cipő, uw színek, csipke felső, latex nadrág, lambadaszokya, csípőnadrág (amiből épp nem kukucskál ki a fanszőröd), pichafarmer, színes haj, és amit még kihagytam.
Mikor mutogassa magát, 46 évesen? Tini. Az a dolga. Majd ha nem tetszik neki, hogy bámulják, akkor garbót fog hordani nyáron is.
Amúgy egy magas derekú fekete nadrággal, vagy egy hosszú bő szoknyával teljesen jó, hűvösebb időben úgy is felkap még rá egy blézert vagy valamit. Minivel már sok lenne, de azt sehol se írta a kérdező, hogy azzal tervezi.
Ez kihívó ha nem strandon viseli.
Aki értetlenkedik... Annak jelzem, hogy a ruha igenis "üzen".
Nem kell csodálkozni ha bizonyos IQ szint alatti emberek tapogatjak, fogdossak, netán megeroszakoljak.
Sajnos normális ruhában is megtörtenik.. Nemhogy ebben, amiről ordit, hogy könnyű préda a viseloje.
Beteg világot élünk, egyre több a bolond. Minek tenned ki a 16 éves gyerekedet egy ilyen életre szóló élménynek?
Gondolkozni is kéne néha.
Tőlem aztán felveheti. Bár jó ronda felső, kényelmetlennek és izzadósnak is tűnik, de 16 évesen ebbe nem fogok beleszólni.
Nem ettől lesz ribi. Én is felvettem 13-14 évesen szakadt pitsagatyakat meg derék feletti haspólót. 16 évesen is voltak botrányos szettjeim, mégse váltogattam a pasikat, nem ezen múlik. Én biztos hogy akkor is felvettem volna ha nem engedik, remekül át lehet öltözni bárhol, felesleges tiltani. A gyerek értékrendje már kialakult, bízni kell benne hogy jól neveltük korábban.
Nem engedném meg.
Ettől még felvenné,akkor amikor nem látom, de nem adnám áldásom rá,hogy ennyire kihivó cuccot vegyen fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!