Megengednéd 16 éves lányodnak ezt?
A lányod kb 5 hónapja van együtt a 18 éves barátjával. A fiú többször is volt nálatok, ismered, kedveled. Még nem aludtak együtt, de többször is töltöttek teljes napokat a fiú lakásában vagy épp nálatok kettesben. Vagyis ha valami meg akart volna történni, nagy valószínűséggel már megtörtént volna... Engednéd-e, hogy együtt ottaludjanak a fiú lakásában?(másik városban lakik a fiú)
Ha nem, miért?
Igen, én vagyok a lány a kérdésben.
Engedném.
A f@$z nappal is feláll, nem tudom miért mindig az együttalvás a téma ilyenkor...
Alaphelyzetben igen. Most nem. És azért nem, mert ha valamit nem akar, nem tud hazajönni, és én se mehetek érte, csak komoly büntetés árán, emiatt a hülye kijárási tilalom miatt.
Azt viszont megengedném, hogy a fiú aludjon itt.
En azert engednem meg, mert
1. kellokeppen felvilagositottam a lanyomat a nemkivant, koran bevallalt terhesseg kovetkezmenyeirol, es ezzel egyidoben a fogamzasgatlasrol, valamint az oveszerhasznalat egyeb, higieniai elonyeirol
2. a lanyom erett es okos, akit nem a dugjunkmindenaron erdekli
3. ha akarnak szexelni, megtehetik/megtehettek volna amikor amugyis kettesben vannak/voltak
4. a lanyom es a koztem levo bizalmas kapcsolat alaasasa lenne, ha nagyhirtelen el kezdenem tiltani a kapcsolatuk egyes elemeit
Szoval a valaszom igen, megengednem (egy 13 eves es egy 17 eves lany anyukaja)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!