Megengednéd 16 éves lányodnak ezt?
A lányod kb 5 hónapja van együtt a 18 éves barátjával. A fiú többször is volt nálatok, ismered, kedveled. Még nem aludtak együtt, de többször is töltöttek teljes napokat a fiú lakásában vagy épp nálatok kettesben. Vagyis ha valami meg akart volna történni, nagy valószínűséggel már megtörtént volna... Engednéd-e, hogy együtt ottaludjanak a fiú lakásában?(másik városban lakik a fiú)
Ha nem, miért?
Igen, én vagyok a lány a kérdésben.
#23: És ha most a fiú olyat akár, amit eddig nem csináltak? És a lány nem? És a srác besértődik?
Akkor a lány hogy jut haza?
Igen
Nekem is engedték anno, 16és fél évesen. 8 évig voltunk együtt
Egyszer egy 17 éves lány ismerősömnek az apja nem engedte, hogy ott aludjon a fiúnál, mert "milyen dolog ez". Hetekig ez ment, majd amikor már majdnem 3/4 éve együtt voltak, elszólta magát a lány, hogy "de hát miért? A f.sz nappal is feláll". Rá pár napra ott aludhatott náluk a srác és még egy pár évig együtt voltak.
Hogy ez valóban így történt-e vagy sem, én nem tudom, nem voltam ott. De azt tudom, hogy a szigorú apja egyik napról a másikra megengedte, hogy egymásnál aludjanak, illetve kb 2-3 évig együtt voltak.
Szerintem már elég nagy 16 évesen ahhoz, hogy a barátjánál aludjon, pláne ha már lassan fél éve együtt vannak. Vagy jobb lenne, ha egy "barátnőjénél" aludna, aztán egyszer csak lebukna, hogy mégsem?
#25: A kicsi troll 48 éves nő, aki szintén volt valamikor 16, és aki volt, hogy rávágta a pasira az ajtót!
Az enyém a hármas válasz, le lehet ezt is pontozni, de fenntartom, hogy igenis a lánynak kell, hogy első ottalvásnál lehetősége legyen nemet mondani bármire, és legyen lehetősége hazajutni, ha valami úgy alakul!
Kijárási tilalom van, kemény csekkek röpködnek a megszegőknek. Első ottalvásnál, ha a lánynál történik, tuti nem okoz neki semmi életre szóló traumát! Aztán ha már nincs kijárási tilalom, mehet a lány is a fiúhoz!
Téged akartak már megerőszakolni? Mert engem igen. És nem idegen, hanem a legjobb barátom. Csak akkoriban még nem volt mobiltelefon, hogy hazaszóljak a szüleimnek, hogy jöjjenek értem! Busz meg nem volt éjszaka... De legalább nem került tízezrekbe, hogy elindultam éjszaka gyalog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!