Megengednéd 16 éves lányodnak ezt?
A lányod kb 5 hónapja van együtt a 18 éves barátjával. A fiú többször is volt nálatok, ismered, kedveled. Még nem aludtak együtt, de többször is töltöttek teljes napokat a fiú lakásában vagy épp nálatok kettesben. Vagyis ha valami meg akart volna történni, nagy valószínűséggel már megtörtént volna... Engednéd-e, hogy együtt ottaludjanak a fiú lakásában?(másik városban lakik a fiú)
Ha nem, miért?
Igen, én vagyok a lány a kérdésben.
Azért az "aludjunk együtt" eléggé felhívás keringőre ilyen esetben. 18 éves, külön lakik, tehát ketten lennétek, nincs kinek szólni, haza se tudsz menni... Én nem a szüleim engedélyén aggódnék, hanem azon, hogy tudnám-e kezelni, ha az eddig jó fej, mostanra már kanos faszim félreérti a helyzetet és már mégse olyan megértő, hogy csak bújni akar.
Te meg vagy tiltakozol és esetleg erőszak lesz a vége, vagy belemész olyanba, amire a jelek szerint még nem állsz készen (ami szvsz szintén egyfajta erőszak).
Még naiv vagy és persze lehet, hogy tévedek és semmi se lenne, de azért jobb félni, mint megijedni és nem önként rohanni a vesztedbe.
De emberek, attól, hogy ott alszik nem feltétlenül fognak dugni 🤦♀️
Én 14 évesen jöttem össze az akkori barátommal, fél év után már aludtunk együtt, de semmi nem történt, másfél éves volt a kapcsolat amikor először lefeküdtünk. Kicsivel a 16. születésnapom előtt, nem, nem bántam meg, igen, felelősségteljesek voltunk, és bizony nagyon jó volt.
Úgyis akkor fogtok lefeküdni amikor készen álltok rá, erre nincsen szabály, hogy mikor jó. Van aki 15 évesen kész rá, van aki 20 évesen se.
Akik szerint meg milyen korai és hogy elkrvult a világ, azok húzzák ki a fejüket a homokból. Mihez képest korai, a szüleink generációjához? Elárulom, édesanyám is 16 volt, és nem lett belőle krva. Matematikus.
Vagy még korábbhoz képest? Amikor 16 évesen már "eladósorban" voltak a lányok? Nevetséges.
Egy 18 éves már elég felnőtt ahhoz, hogy tudja kezelni a helyzetet és ne másszon rá a lányra.
Akikre ti gondoltok azok a 15-16 éves fiúk akik még a kanapét is tosznák
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!