Mit tennél, ha a 17 éves lányodról kiderülne, hogy terhes és ő mindenképp meg akarná tartani?
19es, de , képzeld van gyerekem. de miért magam és a család többi tagját büntessem az ő felelőtlen szexuális élete és ostobasága miatt?
Mert bizony, ha nekem kell letartani az ő gyerekét, akkor a sajátjaimnak kevesebb jut.
Nem kényszeríteném bele egy abortuszba, de azt letisztáznám,hogy nem nekem szüli.
A lányom 17 éves korában én 41 éves leszek,úgy ne szüljön,hogy én dolgom legyen megoldani a gyerek felügyeletét míg dolgozik vagy tanul. Plusz elmondanám,hogy 98% kb.hogy egyedulallo anya lesz. Itt maradhat a babával ga úgy dönt,de az ő felelőssége.
Mindezek mellett nem hiszem,hogy így megtartaná.
19#
Tudod ha a szűleim vágytak volna még egy gyerekre, akkor azt ők "legyártották" volna..
Ehelyett nővérem felelőtlensége miatt, nevelhették unokaöcsémet sajátjukként, rengeteg mindenről lemondva,rohadt sok áldozatot hozva.
Az már "mellékes", hogy eredetileg 15 évesen esett először teherbe amit megtartott volna szintén, csak anyám nem engedte.. Majd 17 évesen megint, itt gyors férjhez ment, majd hamar el is vált.. És utána még lett volna neki 3-4 mind más apától.. (nem, nem romák vagyunk)
Tudnék még mesélni, felesleges.
Egy tini érzelmileg közel sem elég érett, felelősségteljes egy gyerekhez. Minden tini csak a rózsaszín maszlagot látja egy kisbabáról.. Még egy biztos alapokon álló kapcsolatot is meg tud ingatni egy gyerekvállalás.. Nem, hogy 2 fiatal tinit akiknek hormontúltengésük van, nem éltek, nem dolgoztak, sosem tartottak még fent egy háztartást, nem dolgoztak még meg semmiért ect.
Úgyhogy nem. Biztosan nem támogatnám, ha úgy dönt megtartja, akkor lelke rajta, de oldja meg egyedül.
Ja! Hogy szülő nélkül.. Hát még mindig tartom a :szülő nyakára és pénztárcájára nem játszok fene nagy felnőttet..
A felelősségteljes, felnőtt viselkedés ott kezdődik, hogy eltartom magamat egyedül..
Akinek a szülei állnak mindent, az ne akarjon gyereket potyogtatni..
Én 17 évesen szültem az első lányomat,nem volt tervezett így sikerült.
Az apuka volt az első férfi az életemben és mai napig együtt vagyunk most már 3 gyerekkel.
Az elején támogatott a család de mi a lányunk mellett szedtük össze magunkat hogy saját házunk legyen,kocsi stb.
Így visszagondolva sem csinálnám másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!