17 éves vagyok krosszozni szeretnék.50 es motorokkal mentem már de valami komolyat szeretnék! 125/2T vagy 250/2T mindenképp powerszelepes árban pedig max.300 400 000 ft. Elsőnek milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
(Kezdő vagyok a motorozásban de sztem 1,2 esés belefér :DD)de minimum 125ccm!!! valami ötlet??2016. ápr. 17. 11:32
1/7 anonim válasza:
Ha 125/2t akkor Suzuki TSR 125, ami dupla poweres. Nagyobbat nem érdemes venni ha kezdő vagy, pláne ha eddig csak 50-essel mentél. A 250 véleményem szerint erős lenne, pláne ha poweres.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszodat:) bar a 250 es lazan megvan 60 le az tenyleg sok lenne.
De 50 essel csak bohockodni lehet sztem.
Szoval lehet h 125cmm lesz:)
2016. ápr. 17. 11:58
3/7 anonim válasza:
KTM sx 125, Honda cr 125, Kawasaki kx 125, Suzuki drz 125...ezek se gyengék dehát crossban nem találsz 20 pacinál kevesebbet.
5/7 A kérdező kommentje:
Jogsi nincs es nem is szandekozom letenni:D
De ezt a jogsi temat hagyjuk is:D
2016. ápr. 17. 20:40
6/7 anonim válasza:
O.o Szerintem itt nem érdekel különösképp senkit, max a rendőrt ha véletlen igazoltat.
7/7 anonim válasza:
Crossozni szeretne!!! Gondolom cross pályán gondolta ezt kivitelezni. Vagy ha a határban akkor ok.
Én fél éven keresztül használtam a motoromat a határban ameddig meg nem lett a jogsim. És egy rendőrt se láttam. De ezt nem bátorításképp írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!