Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnál ha 16 éves fiad...

Mit csinálnál ha 16 éves fiad a haverjaival joyride bűncselekményét követné el?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 7. 14:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ez a jelenség nem lehet itt nálunk olyan gyakran inkább külföldön szokott lenni hisz nem véletlen nincs magyar szó rá? Joyride gondolom örömvezetés?
2022. ápr. 7. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Van rá magyar szó: autólopás. Tök mindegy miért lopja el a kocsit, csak egy retkes kis tolvaj.
2022. ápr. 7. 18:12
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

12-nél a pont!

Tolvaj és kész. Ráhúznám az összesre a BTK legmagasabb tarifáját...

2022. ápr. 7. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

Szóval kocsikázás. :)

Sok-sok évvel ezelőtt egy 17 éves srác -talán nem túl józanul, mert elment az utolsó busza- elkötött egy meg nem nevezett vidéki állomásról egy csuklós Ikarust. Bonyolult parkolási helyzetből csont nélkül kitolatott a csuklóssal, saroktolatást előadva. Hazavitte a buszt a lakásukhoz közel. Ez még nem lett volna probléma, ha csak úgy otthagyja, lehet, sose találják meg a tettest. De ő felvágásból reggel suliba ment vele.

Na, akkor csapott le a szerv. Lett belőle valami intézet is, meg stb.

...

...de amikor eljött az idő, brahiból jelentkezett ugyanahhoz a Volánhoz buszvezető tanulónak. És annak ellenére felvették, hogy mindenki emlékezett rá, és az esetre.

A mai napig buszt vezet.

...én is elkötöttem anno az egyik "mentorom" Ifáját (ekkor kezdődött a magánfuvarozói vállalkozás Magyarországon) 15-16 évesen. Persze hogy a helyi rendőr majdnem eltörte a gumibotot a s*ggemen, és vitt az öreghez.

Ő csak annyit kérdezett a rendőrtől: -Mondd, ivott?

-Nem.

-Akkor meg mit óberkodsz? Csak kocsikázott. Ha nem engedem, nem tanul meg vezetni sose!

Rendőr cirmogott, majd otthagyott minket. (ezért voltak jobbak a késő 80-as, kora 90-es évek...) :D

2022. ápr. 7. 21:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék, mit csesztem el a nevelésében, ugyanis normális nevelés mellet már egy óvodás is felfogja, hogy nem veszi el azt ami nem az övé. Szóval oltárira elcsesztem valamit, ha 16 éves fejjel túl hülye felfogni azt, ami egy ovisnak is alap.
2022. ápr. 7. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
14. Majd akkor is bagatellizald, ha Rikardó meg Armandó a te kocsidat viszi el néhány körre és rommá törve kapod vissza...
2022. ápr. 7. 21:58
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
nem kell komolyan venni a tizennégyest.. Van az a típus akinek nagy a pofája a neten, a valóságban meg nyikkanni se mert ha rendőrt lát.
2022. ápr. 7. 22:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
azon gondolkodnék hol rontottam el :(
2022. ápr. 8. 10:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem hogy olyan kocsija tetszett meg neki aki előbb üt mint kérdezz. Kiröhögném mikor beszart a haverjával együtt.
2022. ápr. 8. 13:35
 20/20 anonim ***** válasza:
35%

Dehogynem, simán belemegyek egy szájkaratéba. Pl: Mutassa meg az adott kresz paragrafust, satöbbi. Pár helyen bele van tűzve a kesztyűtartómban lévő kreszkönyvbe a könyvjelző. Amúgy is fél évenként házivizsgáznom kell a munkaköröm miatt. Ha 85% alatt van, nem engednek dolgozni. :D

2022. ápr. 8. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!