Lányom ballagási pénzéből felesleges holmit akar vásárolni. Hogy beszéljem le róla?
Figyelt kérdés
Gimis ballagás.
Felesleges, drága, túlárazott. Nem is magát a terméket fizeti meg, hanem a márkát, a logót.
Azt mondja, hogy az az ő pénze és neki régi vágya, máskor nem tudná megvenni.
(nagyszülőktől jönne rá a pénz)
2022. ápr. 3. 15:37
22/59 A kérdező kommentje:
Igen, ismerős, amit a 16-os válaszoló ír.
Mikor általánosból ballagott, ugyanez volt (igaz, akkor "csak" 300 ezret kapott így kézhez). Egy nyár alatt el lett költve az egész. Naponta volt mekizés a barátnőkkel, meg a hét mindennapján strandra járunk és ott eszünk naponta négyszer, hetente megyünk moziba, most innen rendelek, mégsem tetszik ez, megveszem a másikat is.
2022. ápr. 3. 16:25
23/59 anonim válasza:
Akkor inkább mondja meg a nagyszülőknek a pontos márkát, weboldalt, ahol meg lehet rendelni ezt a táskát, és a nagyszülők adják oda, mint ajándékot. Akkor remélhetőleg jobban megbecsüli, meg az ilyen drága holmik értékállóak, ha x év múlva eladná, még akkor is fog kapni valamennyi pénzt érte.
24/59 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló, ne kötözködj már.
Kisebb autó, használtan, 10+ éves. Így már megérted kötözködés nélkül is?!
2022. ápr. 3. 16:26
25/59 A kérdező kommentje:
Mondta már nekik, anyósom az rosszul lett, hogy ő mit akar a pénzből venni. Meg hogy ezt gondolja át, gondolkozzon, hogy mire költhetne még, mire vágyik, mert hogy ez sok pénz ahhoz, hogy egyetlen dologra költse.
2022. ápr. 3. 16:27
26/59 A kérdező kommentje:
Azért álljon meg a menet. Nem kell szidni a lányomat! Vigyázz a szádra, semmit nem tudsz róla.
2022. ápr. 3. 16:30
27/59 anonim válasza:
Tehát mindent megkap tőletek, amint kiejti a száján, mindenből a legjobbat, legújabbat. Akkor miért csodálkozol, hogy olyan lett, mint ti? Miért kellene gondolkodnia, hogy mire költse, ha egyszer tőletek mindent megkap?
28/59 anonim válasza:
Nem vigyázok a számra. Mindenki ezt mondja amit én, csak talán kicsit szebben megfogalmazva.
29/59 anonim válasza:
Amúgy meg nem a lányodat szidtam, hanem téged :D Te neveltél belőle egy elkényeztetett pi.csát xD
30/59 anonim válasza:
Esetleg ami segíthet, barnes feltétlenül fog az egy lista, hogy mi mast tudna venni ennyi pénzből amit amúgy szeretne és értelmes dolog. Tudom is én, jogsit letehetne, elmehetne nyaralni valahova, nyelvtanfolyamra kolth3tne, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!