Milyen a hasad szülés után? Szép maradt? Tudsz toppot hordani akár? Ugyan olyan feszes a bőr mint régen? (főleg azoktól kérdek akinek null feleslege volt és toppokat hordott)
Nekem maradt egy pici hasam, de a bőröm nagyon szép, nem nyúlt meg, ugyanolyan mint régen. Még a top is elmenne, de én nagyon kritikus vagyok magammal szemben, ezért így nem merném hordani. De tudom hogy tornával le fog menni.
Császárral szültem.
Szia! Nekem nem repedt szét a bőröm, tornáztam terhesség közben és utána is, gyorsan le is ment minden rólam, sőt, azóta azzal idegelnek néhányan, hogy „túl” vékony vagyok (pedig ugyanannyi kiló vagyok már 16 éves korom óta, max. 2-3 kiló ingadoztam eddig). Ezt csak azért írtam, hogy nem híztam meg a terhesség alatt visszafordíthatatlanul, vagyis minden körülmény adott lenne, hogy ugyanolyan legyek, mint előtte.
A hasam állva remekül is fest, fel is vehetnék topokat… azonban ha lehajolok valamiért pl., akkor sajnos látszik, hogy a bőr nem ugyanolyan már, mint régen, szerintem elég csúnyán redőződik. Sajnos, nagyon úgy tűnik, hogy ez már ilyen is marad.
Majdnem öt éve szültem, én nem mutogatnám már a hasam, nekem sajnos csúnya lett. Egyrészt nagyon csíkos, bár azzal még kibékülnék, de nagyon "megrogyott" a bőr alul.
Jó, én nem voltam régen sem csont sovány, de feszes voltam mindenhol, simán hordhattam olyan felsőket, amikből kint volt a hasam, jól álltak, csak általában nem S-es méretet viseltem, ennyi :) Hát most már nem lehetne ezt megcsinálni, ide szike kéne :S
Rajtam már csak a szike segíthet... az meg nekem nem "módi",így maradt a másik lehetőség- majd bele hízom :-)
Üdv: 3 lányos,10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!