Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vegyem rá őket? 14/L

Hogyan vegyem rá őket? 14/L

Figyelt kérdés

Anyukámék jövő hétvégén elutaznak és a tesómmal (16/f) egyedül leszünk itthon. Szeretnék tartani egy pizsibulit mivel amikor itthon vannak nem tudok. 5 embert szeretnék hívni. De anyukám egyet sem enged meg. Mivel érveljek?

14/L

2010. szept. 12. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Sehogy, ha majd lesz saját házad/albérleted, akkor majd azt csinálsz, amit akarsz. A bátyád egyáltalán beleegyezett abba, hogy lehetne-e pizsibuli?(habár mindegy, mert nem az ő háza)....
2010. szept. 12. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Mondogasd neki folyamatosan és a bátyád is mondja,hogy vigyázz majd rátok és nem csináltok semmi rosszat..

jobbat nem tudok..

Első:

Gondolom mire saját lakása lesz nem pizsibulira fog majd vágyni...

2010. szept. 12. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
hehe, pont azért mondtam :D
2010. szept. 12. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Fogjatok össze a bátyáddal! Mivel ő a nagyobb és ha vállalja a felelősséget, akkor lehet belemennek :)
2010. szept. 12. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
elutaznak tehát nem lesznek otthon. amíg nincsenek ott, nem tudják, hogy mi történik. azt se tudnák meg, ha pizsibulit tartanál. nem értem, hogy hol a probléma.
2010. szept. 12. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A tesóval nem lesz gond, szerintem örülne egy csapat 14-15 éves csajnak

Nem értem, hogy a barátnőidet miért nem hívhatod el, gondolom, nem alkeszek, ismerik őket a szüleid( ha nem, mutasd be őket), ott a bátyád idősebbnek, de meghívhatsz idősebb unokatestvért, vagy a barátaid idősebb testvérét, hátha akkor megengedik, de tényleg nem értem, mi a probléma.

Viszont ha ezek után is nemet mondanak, akkor inkább hagyd, mert ha a beleegyezésük nélkül tartod meg a bulit, és kiderül, úgy lecs*sznek, hogy még a nyugdíjasothonban se lesz kedved bulit tartani, ami azért nem lenne jó

Remélem segítettem

15/f

2010. szept. 13. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

A buliban fiuk is lennének?

2010. szept. 13. 19:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszíí a válaszokat. Titokban nem akarok tartani mert ha lebukok 1 évre elbúcsúzhatok mindentől ami szórakoztató. >.< Fiúk nem jönnének (isten ments xD). Még nem mertem rákérdezni mert anyukám mostanában ideges a sok munka miatt. Majd holnap vagy holnap után. De még jöhetnek válaszok.
2010. szept. 13. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments a fiúktól?? na szép mondhatom...:)
2010. szept. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!