Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok és szülők hogy...

Kamaszok és szülők hogy vegyem rá őket?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és szeretném ha most tavasszal megcsinálnának nekem egy szobát a házban ami még nincs kész szal betonozás,fűtés......stb. nincs ott. Az a kérdésem hogy hogy vennétek rá a szüleiteket és szülők mikor engednétek meg ha mit tenne a gyereketek? Mondtam nekik hogy pénzt is beleadok mert most lesz a ballagásom és arra kapok.
2011. márc. 26. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Anya, apa, olyan jó lenne, ha azt a szobát meg tudnátok csináltatni nekem. Ami pénzt kapok a ballagásomra, meg majd szülinapra, névnapra, karácsonyra, mind bele adnám - lehetne róla szó?
2011. márc. 26. 13:45
 2/5 :) :) :) ***** válasza:
Járj a kedvekbe,segits,mondjod nekik sokszor egyszer csak meg unják :)Ja és kérd ezt ballagásra tőlük :)
2011. márc. 26. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy azért nem csinálják meg azt a szobát,mert nincs rá pénzük?:( betonozás nem annyira,de gondolj csak bele,a fűtés beszerelése sem olcsó..(radiátorok..stb)

de remélem hogy sikerül megcsinálni,csak azt akartam mondani,hogy van amit nem kell erőltetni,mert lehet hogy ők neked a legjobbat akarják,de nem mindig tehetik meg azt amit szeretnének.

2011. márc. 26. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy ez nem olcsó mulatság és épp ezért mondtam hogy beleadom a pénzemet. nemhiszem hogy megcsinálják... akkor marad az hogy a mostani szobám lesz átfestve stb.
2011. márc. 26. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha jobban belegondolsz , a ballagási pénzt is tőlük kapod. Szerény véleményem szerint ne nyálazz ,csak mond egyenesen , hogy mit szeretnél . Nem kell ezt túl bonyolítani , ha megengedik akkor tök mindegy , ha meg nem akkor a hisztiddel se mész sokra. :)
2011. márc. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!