Aupair vagyok egy családnál,1 hete kezdtem csak.3 évesek a kisfiúk, az anyukájuk is otthon van. Sokszor, ha segíteni akarok megtagadják tőlem és azt akarják hogy anuy csinálja. Hogyan vegyem rá őket, hogy ne csak anyu létezzen?
Figyelt kérdés
Rábeszélős szövegek, bármilyen ötletek jöhetnek!2010. febr. 27. 03:12
1/2 anonim válasza:
Sehogy. Egy 3 évest nem lehet megerőszakolni azzal, hogy anyu nincs én vagyok. Egy 3 éves ahoz ragaszkodik a legjobban akivel sok-sok időt töltött. Ezt ne vedd személyesen. Lassan lehet őket megszelídíteni. Pl. leülsz, csinálsz valami a számára érdekeset és ő odamegy hozzád. Meg kell várni, míg odamegy hozzád. a legjobb hasonlat tudom idétlen, de igaz: egy 3 éves gyerek majdnem olyan mint egy macska. Ha odamész hozzá elszalad, ha van türelmed kivárni ő akar majd a kedvedben járni.
Profi nanny vagyok 1ö éves gyakorlattal...hidd el tudom miről beszélek.
2/2 anonim válasza:
Bocs, hogy offolok! Kedves profi nanny! Csecsemőt is vállalsz? Merrefelé? Gyógytornára kéne járnom, hétköznap délelőttönként. Írhatok neked privit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!