Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha szülőként hazaérnél és...

Ha szülőként hazaérnél és kiderülne, hogy a 12 éves gyereked ellógta a felelést, mit tennél?

Figyelt kérdés
Múlt hét kedden lett volna neki vers felelés, de fogta magát és beteget kamuzott, ezért otthon maradt egész hétre. A háziorvos alig akarta kiadni az igazolást. Majd karanténba vágták az osztályát erre a hétre. Ma lett volna neki a pótfelelés, erre ellógta az irodalom órát... Senki nem volt vele otthon, nem tudtuk ellenőrizni, erre kiderült, hogy ellógta ezt az órát... Mondja, hogy ő kamerába biztos nem mondja fel. Most mit lehet ezzel kezdeni? A Toldiból kell neki felmondania egy részt, folyamatos vele a veszekedés itthon róla, de képtelenség rávenni, hogy nekiüljön.

2022. jan. 18. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
100%

"Fontos a családnak, hogy mit mutatunk a külvilágnak és nem engedhetünk meg magunknak olyan dolgokat, ami rossz fényt vetne ránk vagy esetleg felhívná kíváncsi szervek szemét, hogy baj van. A rossz félévi bizonyítvány ilyen."

Húha. Ez kemény.

2022. jan. 18. 17:17
 12/83 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező az apja vagy vagy a csicskája?

Üt rúg harap? Durr egy pofon, szobába bezárni. Ha tönkretesz valamit nem kap mást. amíg nem javít nincs internet, számítógép.

Legyél már egy kicsit tökös, mert hamar agyonver titeket a kis nyomi

2022. jan. 18. 17:18
 13/83 anonim ***** válasza:
31%
Mi az, hogy kamerába kell verset felmondani?? Ilyenről én még nem hallottam, de meg is értem, hogy nem akar kamera előtt felelegteni, én sem akarnék.
2022. jan. 18. 17:18
 14/83 A kérdező kommentje:

7-es Édesanyuka nem enged egy darab egyest sem. A gyerek mentális egészsége szerintem már nem létezik. De az egész családé sem igazából...

Most próbáljuk kitalálni, hogy hogyan mesélje be, hogy pont órakezdéskor ment el az internet és pont óra vége után jött vissza..

8 Igen.

2022. jan. 18. 17:19
 15/83 anonim ***** válasza:
95%

14: tehát még a hazugságban is támogatjátok....

És szerinted ebből lesz valami????

Nem értem, kinek és mit kell kifelé mutogatnotok....

2022. jan. 18. 17:21
 16/83 anonim ***** válasza:
94%

13: online tanítás!

De miben más egy egész osztály előtt felmondani a verset, és a kamerába között...????

NEm értem!

2022. jan. 18. 17:22
 17/83 A kérdező kommentje:

Ha tudnád 10-es, hogy a késsel levegőben hadonászásának bekövetkezte nem csak a jövő kérdése, hanem egy múltbeli esemény...

A baj csak az elvonókúrával ugyanaz, mint az egyessel. Rossz hír a családra és felnyitja szervek szemét, hogy baj van.. Azt meg anyuka nem akarja, mert onna csak pár lépés a gyerek kiemelése.

12. Nem vagyok apa, testvér vagyok. Apuka nincs.

2022. jan. 18. 17:22
 18/83 anonim ***** válasza:
94%
17: előbb-utóbb a tanár fogja rátok uszítani a gyermekvédelmist - úgyhogy a kamuzás, hazugság legfeljebb kis idővel tolja ki a leleplezést.
2022. jan. 18. 17:24
 19/83 anonim ***** válasza:
89%

#3 Az iskola nem egyéni kívánságműsor.

Meg kell tanulni, fel kell mondani azt annyi.

Nem csinálja karó. Pont. Nem az előadásmódot osztályozzák.

Majd ha változik a tanterv szólnak. Nem hobbiból találják ki a tanárok. Le van írva neki a tanrend.

#1 Az a baj hogy nem igazán tudtok mit tenni.

Ha a beszélgetés hatástalan. Magáért tanul.

Szigorítani lehet, vagy jutalmazni.

Fiamnál mindkettő csődöt mondott.

Először felajánlottam neki x elérhető szintért a képességeihez mérten hogy ez vagy az lehet amit szeretne. Annyira kamasz és lusta hogy na nem. Inkább csak követelőzött de nem tanult. Ilyen meg olyan telefon KELL, meg amaz a játék KELL, meg amolyan ruha KELL.

Szigorítottam a játékidejét. Este 10 után meg nincs internet hétköznap és vasárnap sem. Péntek és szombat este éjfélig van. Nekünk gép limitálja hogy x órát játszhat. Nulla eredménye volt. Mikor kiborultam a sok vita és értelmetlen szájtépés után, hazajövök és látom hogy játszik sz@rik az egészre. Elborult az agyam és kiabáltam, mit kiabáltam üvöltöttem. Egyből nekiállt tanulni, megcsinálta a leckét megtanulta amit kell, párom felmondatta vele, mert ő nem hitte el amit nekem bekamuzott, de tényleg tudta. Majd odavágta a dohányzó asztalra valamelyik könyvét hogy na ezért volt az a nagy hiszti, mondom igen ezért. Anyjának a hangját se hallja meg. Porszívózzál kisfiam légysziles, legalább a szobádban. Se kép se hang 1x-2x-3x. Ha üvöltök akkor duzzogva megy. Ha kikapcsolom a wifi -t attól meg idegállapotba kerül :)

Kicsi gyerekként simán, mindent elsőre, egy vidámsággolyó volt. Lusta volt de csinálta amit kértük, le lehetett kenyerezni jutalmakkal.

Voltak barátai, jöttek, vagy ment haverokhoz. Most semmi. Itthon ül vagy 2 éve.

Kamaszkor.

Igazolatlan nagyon gáz. Nem tudja mit csinál a gyerek.

Régen ez gyerekcsíny volt.

Manapság tantermi oktatásnál egy órán nem jelenik meg a gyerek jelenteni kell a gyámhivatalnak egyből. Szomszédba megjelentek a gyámügyesek hogy hát mizu. 3x hiányzott a gyerek.

Elbaxott egy világ ez. Egyrészt nem jó, másrészt túl van reagálva nagyon. Amúgy a hatalmas családi pótlékot is elvehetik ha sok az igazolatlan...

Lassan meg tanár sincsen. Csak nők vannak. Igazgató meg a karbantartó férfi.

Nincs semmi baj a nőkkel, biológia tanárnő csinos, helyes :) A tanári kar 2/3 nyugdíj előtt áll. Nincs egy erélyes férfi aki kordában tartsa a zizegő osztályokat... Elordítaná magát és kuss lenne.

2022. jan. 18. 17:26
 20/83 A kérdező kommentje:

Hát 15-ös, nem akar édesanya leigazolni 1 órát, amikor a szülői igazolás jó egész napra.

Senki sem érti 16-os a logikát. Vagyis de, nem tanulta meg a verset, tehát kamera nélkül gondolom felolvasná a tanárnak.

2022. jan. 18. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!