13 évesen 167 cm-esen hány kiló az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 22:20
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!És tudnátok valamit javasolni, hogy fogyhatnék le ennyire?Mert most 67,5 vagyok :S
2010. szept. 7. 22:28
3/22 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok, barátnőm is, ő 59kg és tökéletes alakja van. Amúgy olyan 55-63 között van a normális!
4/22 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ!
Most próbálok kevesebbet enni, nem nassolni, és mivel elkezdődött a suli, vele együtt a sportok is :)
2010. szept. 7. 22:52
5/22 anonim válasza:
Jaja, kevesebb nasi és sport, nagyon fontos.
6/22 anonim válasza:
Szerintem, még pont a normális határon belül vagy. Nem kell fogynod! Az a legfontosabb, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy! Hiszen Te így vagy nagyon szép és értékes lány!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!
7/22 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen max 50, úgyis jön még fel pár kiló, ha felnőtt leszel, akkor 55kg.
8/22 anonim válasza:
Dehogy 50 :O
Olyan 55-63 körül van.De számold ki,van ideális testsúly kalkulátor a neten is.:)
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igazából szerintem az a baj, hogy unalmamban mindig eszek. :S
2010. szept. 8. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!