Kire hasonlítotok? Anyukátokra vagy apukátokra?
a legjobban anyámra,mert én is lány vagyok.:D
na de viccen kívül apámra.:D anyámra kicsit sem.azon kívül amit mondtam.:DD
13/L
Hát külsőleg túlzott egyikre se mert elég kevert vagyok! :D amúgy a szemeim (talán) anyué kezeim apué ^^ bár azt megjegyezném hogy ugyanott van egy ugyanolyan anyajegyem mint anyumnak xD
belsőleg? hát anyutól a rossz tulajdonságokat vettem inkább át pl.: hirtelen haragú és makacs vagyok xD aputól a jókat! pl.: jószívűség , van érzékem a műszaki cuccokhoz meg szeretek barkácsolni,rajzolni :)
szerintem ez a hány éves korig dolog nem tudom hogy hogy van de ezeket a dolgokat szerintem az élethelyzet hozza ki.
14/L
Igen, lehetséges. Én gyerekként Apukámra hasonlítottam és az elmúlt pár évben ahogy változtam, egyre jobban Anyukámra.
25/N
Valaki azt mondja,hogy keresztanyámra,más valaki azt,hogy anyura és más pedig,hogy apura.Azt tudom,hogy testalkatra uncsitesóm,szemem anyu,lábam anyu,állam anyu,orrom apu,hajam anyu,belsőleg anyu is meg apu is.
Tehát én vegyes vagyok.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!