Kire hasonlítotok? Anyukátokra vagy apukátokra?
Figyelt kérdés
És lehetséges, hogy valaki x éves koráig az egyik szülőjére hasonlít, azutánpedig egyre jobban a másikra? (az idő múlásával)2010. szept. 7. 19:53
21/29 anonim válasza:
De általában csak egy szimpla jó ismerős...:D
22/29 anonim válasza:
Vérszerinti rokonom a keresztanyám.Nagymamám testvérének a lánya.
23/29 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondja,hogy apum mintha a száján köpött volna ki :D van egy kép apumról mikor kicsi volt és rólam is van egy ugyanolyan és tökre olyan mintha ikrek lennénk :D
Amúgy mindkettőre belsőleg meg külsőleg is :)
14/l
24/29 anonim válasza:
Külsőleg Apumra. Belsőre meg senkire acsaládból. Én teljesen egyéniség lettem xĐ.
25/29 anonim válasza:
Azt mondják külsőleg az anyai nagymamámra mármint arc. Alkat apukám testvérei. Köröm, ujjformák apukám. Belsőleg is sztem apukám. Anyukámmal sztem annyira nem hasonlítunk, bár valaki aztmondja az arcunk hasonlít :)
28/29 anonim válasza:
Semelyikre.Se külsőleg,se belsőre..De tagadják hogy örögbevagyok fogadva.:)
29/29 anonim válasza:
Külsőleg és belsőleg is fater.xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!