Ebből hogyan ássam ki magam?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám hogy mióta megkezdődött a suli (már tavaly is) állandóan szekál az egyik tanárom. Olyanokat mond hogy ha neki ilyen gyerekei lennének akkor már elásta volna magát meg hogy nem érek semmit nem lesz belőlem semmi út szélén álló ***** leszek meg még durvábbakat is. Erről nem szóltam senkinek csak a szüleimnek ők már mondták hogy beszélnek vele de nem hagytam mert nem akarok amiatt szégyenkezni hogy ők oldják meg a gondjaimat. Ma az egyik beszólása után elszakadt a cérna és visszaszóltam neki hogy én legalább nem vagyok narkós mint az ő fia és hagyjon engem békén. Tényleg nem akartam neki visszaszólni de már nem bírtam tovább. Utána persze már egyből küldött volna az igazgatóhoz de szerencsére nem volt bent. Aztán jött hogy majd megkapom a magamét. Most mit mondjak hogy elkerüljem a balhét? Csak normális válaszokat. Előre is köszönöm.2010. szept. 7. 14:29
1/8 anonim válasza:
Jézus! Én sem hagyom hogy anyuék oldják meg az én gondjaim de ami sok az sok!!
Miért nem hagyod hogy anyukádék bemenjenek? Jobb ez neked így? Mert ha nem akkor mért csinálod?
Anyukád ha elbeszélget vele,akkor majd le áll..
2/8 anonim válasza:
Egy tanar nem beszelhet igy a diakkal, de a diak sem a tanarral. Hagynod kellett volna, hogy a szuleid beszeljenek vele. Amugy en bemennek az osztalyfonokhoz es elmondanek neki mindent a kivalto okoktol kezdve, akkor is ha en lennek a hibas.
3/8 anonim válasza:
Ne hagyd magad!!!!!!!!egy tanárnak is ugyanugy kell tisztelnie a diákot ahogy egy diák tiszteli őt nincs jogában igy beszélni veled az igazgatóhoz te is fordulhtsz panasszal nem csak ő ,nem beszélhet igy veled még abban az estben sem ha kihuzod nála agyufát de ha ezeket a szavakat ő ok nélkül használja azonnal jelentsd az igazgatónak ,gondolom az osztály elött beszél igy veled ök is tanusitani tudják hogy igenis ezekkel a szavakkal illet téged ha esetleg nem hinnék el neked ,ha te váltod ki belőle ezt a stilust akkor inkább gondolkodj el és változz te ha nem akkor jelntsd remélem segitettem .
4/8 anonim válasza:
kerüld meg a tanárt és jelentkezz te az igazgatónál a panaszoddal. Valószínűleg nem fog hinni Neked, de akkor szépen említsd meg, hogy anyudék is tudnak már régóta a problémáról és hogy te nem akartad, hogy beleavatkozzanak. Őszintén, nyíltan... a tanárnak meg keresd meg az autóját és csak szimplán húzd végig a kulcsodat rajta...
5/8 anonim válasza:
Most hadd anyukádékra. Nem kellett volna visszaszólnod, de mostmár mindegy. Majd holnap vigyél magaddal tanukat, hogy tanusítsák, hogy a tanár hogyan beszélt veled!
6/8 anonim válasza:
Mindenképp szólj a szüleidnek! Nem ciki, nem gáz. Hisz az embernek azért vannak szülei, hogy felneveljék, és segítsék a gyermekeiket.
7/8 anonim válasza:
osztályod előtt mondja ezeket? Mert akkor menj te az igazgatóhoz és jelentsd neki tanukkal...
8/8 anonim válasza:
szólj az igazgatónak hogy a tanár sérteget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!