Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért öltözködik a lassan 18...

Miért öltözködik a lassan 18 éves lányom úgy, mint egy prostituált?

Figyelt kérdés

Kopaszra vágta a haját, és magassarkúban, rövid pólóban, sok ékszerrel járkál. Néha a túlzottan csillogós dolgokat szereti, és mindig azt válaszolja, hogy ő az alter stílust képviseli. Van egy pár évvel idősebb tesója, aki feminista és ketten járnak bulizni.

Más is tapasztalt ilyesmit?

2021. dec. 26. 01:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
a feministák prostisan öltöznek?
2021. dec. 26. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

A prostik nem szoktak kopaszok lenni... XD

A haspóló(gondolom arra gondolsz) elég gyakori, kb minden stílusnál, a sok ékszer változó, de azt nem mondanám kihívónak, maximum feltűnő.

2021. dec. 26. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

#12 vagyok, véletlen elküldtem.

De amúgy az alter stílusú embereknél vannak fura dolgok, de nem mondanám kvásnak. Inkább csak nagyon furcsának. Nekem speciel bejön, de magamon nem tetszik.

És a csillogó dolgokat sem mondanám kvásnak alapvetően. Sok csili-vili cucc van kislányoknak is.

De ha küldenél képet (ne a lányodról, hanem valamirandom hasonló stílusú csajról a neten), hogy kb mi a helyzet, akkor könnyebb lenne mondani valamit.

2021. dec. 26. 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Feministák hogy öltöznek 12es?
2021. dec. 26. 09:54
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
A kérdés feltevő feltehetően nem felnőtt. A kopasz stílus az Hbon futó új gossip girlsből van koppintva, a feminista szöveg meg nem is tudom, hogy jön ide.
2021. dec. 26. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is gyanús. A saját gyerekére az ember nem úgy hivatkozik, hogy "pár évvel idősebb tesója"...
2021. dec. 26. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az feminin akart lenni, nem feminista :D
2021. dec. 27. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!