Miért öltözködik a lassan 18 éves lányom úgy, mint egy prostituált?
Kopaszra vágta a haját, és magassarkúban, rövid pólóban, sok ékszerrel járkál. Néha a túlzottan csillogós dolgokat szereti, és mindig azt válaszolja, hogy ő az alter stílust képviseli. Van egy pár évvel idősebb tesója, aki feminista és ketten járnak bulizni.
Más is tapasztalt ilyesmit?
A prostik nem szoktak kopaszok lenni... XD
A haspóló(gondolom arra gondolsz) elég gyakori, kb minden stílusnál, a sok ékszer változó, de azt nem mondanám kihívónak, maximum feltűnő.
#12 vagyok, véletlen elküldtem.
De amúgy az alter stílusú embereknél vannak fura dolgok, de nem mondanám kvásnak. Inkább csak nagyon furcsának. Nekem speciel bejön, de magamon nem tetszik.
És a csillogó dolgokat sem mondanám kvásnak alapvetően. Sok csili-vili cucc van kislányoknak is.
De ha küldenél képet (ne a lányodról, hanem valamirandom hasonló stílusú csajról a neten), hogy kb mi a helyzet, akkor könnyebb lenne mondani valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!