Anyukák! Meglepnétek a fiatokat a 18. szülinapjára egy prostival?
Figyelt kérdés
Ha a fiatok lassan 18 lesz meglepnétek őt azzal, hogy együtt kiválasztotok a neten egy tapasztaltabb, idősebb nőt, aki neki tetszik, hogy elvegye a szüzességét vagy nem? Miért?2021. ápr. 14. 00:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
163 szavazat
2/26 anonim válasza:
Miért ne? Anno a szomszédasszonyt próbáltam rávenni, hogy vegye el a fiam szüzességét, de nagyon szégyellős volt és nemet mondott.
3/26 anonim válasza:
Majd elveszti akkor amikor akarja, és azzal akivel akarja. Semmi ciki nincs abban, ha valaki 18 évesen szűz.
5/26 anonim válasza:
Ha látnám, hogy mulya, vagy melegszik, akkor igen.
7/26 anonim válasza:
Egyrészt:
Nem támogatom a prostitúciót.
Másrészt:
Sokan túl vannak eddigre az elsőn, csak a szülő nem tudja.
Harmadrészt:
Az sem baj, ha nem. Első élménynek extra ciki prostival..
Pont a partnerrel bénázás a lényeg😹
Negyedrészt:
Mennyire ciki, hogy a szülő fizeti, választja ki?
ötödik:
Van, aki sosem menne el prostihoz
Miért ezzel kell megalapozni?
9/26 anonim válasza:
Nem. Többet nézeki ki a fiamból mint hogy egy prostivsk...
És ezzel nem a prostikat nézem le ( őket sajnálom) hanem azokat a férfiakat akiknek ennyi jut...
10/26 anonim válasza:
Nem. Az apja 23 évesen vesztette el velem*(nekem ő volt a második). Hátránya nem lett belőle ha csak az nem, hogy "mellettem ragadt", 17 éve együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!