Mit vennétek egy kislány 10. szülinapjára?
Mozi-, színház-, koncertjegy? Persze 2 db, hogy valaki elkísérje. De vannak nagyon jó helyek, pl. a skyland park, egy óriási élmény szép környezetben [link]
De állatkert, cirkusz is szuper és maradandó élmény. Vagy vannak olyan fagyizók, ahol maga állíthatja össze a saját fagyiját mindenféle feltéttel.
Unokahugom csajos Nyírd ki ezt a naplót! kapott.
Jó ilyenkor mindenféle bizsu-készítő, vagy akár mindjárt bizsu. Csillámtetoválás-szett, körömlakk, hajkréta (az nagyon nagy siker az unokahugiknál -mondjuk nekem fiam van, szóval ezerszer egyszerűbb), de az intelligens gyurma is jó lehet.
Ez az a kor, amikor már lehet könyvet is venni, komolyabbat... 10 évesen pl egy Harry Potter 1. kötet király ajándék.
Fiamnál ennyi idősen egy libri meg bármilyen könyves bolti utalványvtól elolvadt. Harry Potter, Egy ropi naplója mániás volt meg most is :D
Ha nem allergiás az ezüst akkor egy szép ezüst füllbevaló, karkötő is tetszeni szokott nekik.
kicsi még egy nemesfém ékszerhez szerintem.
a nyírd ki ezt a naplót tényleg jó, az én szavazataim a csillámtetkó-körömlakk-hajkréta hármasra mennek (ez utóbbit nekem is szereztek be a kiskorú rokonok, 20éves vagyok, de nagyon élvezem xd) valami lányregény az érdeklődési körében, szép noteszek-tollak-naplók-tolltartók, illetve tapasztalataim szerint bármi, ami a claire'sből van beszerezve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!