Anyukák! Meglepnétek a fiatokat a 18. szülinapjára egy prostival?
Figyelt kérdés
Ha a fiatok lassan 18 lesz meglepnétek őt azzal, hogy együtt kiválasztotok a neten egy tapasztaltabb, idősebb nőt, aki neki tetszik, hogy elvegye a szüzességét vagy nem? Miért?2021. ápr. 14. 00:53
11/26 Felfujhatogyerek válasza:
A prostit nem de a sztriptíz táncost igen. En is azt kaptam a 18 asomra és az osszes barátomnak bejött az ötlet. Az biztos hogy emlékezetes nap volt, főleg az éjszaka miatt.
12/26 anonim válasza:
Elég szomorú, ha vki odáig süllyed, hogy ennél értelmesebb ajándékot nem tud kitalálni.
14/26 anonim válasza:
Miért kéne 18 évesen startból elvetetni a szűzességét?
S mi van ha már addigra pont nem szűz, csak nem mondta? :D
16/26 anonim válasza:
Én nem vagyok anyuka, de ha az lennék, akkor sem.
17/26 anonim válasza:
Sose aláznám meg ezzel a gyerekem...
18/26 anonim válasza:
Dehogy, ez azt sugallja hogy nem nézed ki belőle hogy normális párkapcsolata legyen és szépen meg is alapozod ezt neki. Semmi baj nincs azzal ha még szűz.
19/26 anonim válasza:
nem, kisfiú, ne reménykedj, anyuci nem fogja helyetted még a szexet is megoldani... mert gondolom, a cipődet is köti be, az orrodat is fújja ki. azért leszel 18 éves, hogy végre esetleg elszakadj az óvodából.
20/26 anonim válasza:
Magamtól nem dobnám fel az ötletet, de ha ő hozakodna ezzel elő, akkor valahogy megoldanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!