Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire kell naivnak lenni...

Mennyire kell naivnak lenni ahhoz hogy ha a 15 éves gyereked elkéreckedik szilveszter éjjelén a haverjaival, azt hidd hogy nem fognak inni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 15. 23:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én egy harmadik személy vagyok a szituációban. Ismerem a kissrácot, tuti inni fognak, de a szülőnek ez rittig nem esett le.
2021. dec. 16. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
98%
Pont 15 voltam, mikor először voltam részeg. Szilveszterkor :D Nem ittunk sokat, de hát elsőre pont elég volt. Én egy percig nem gondolnám, hogy nem fog inni, de nem is mennék falnak a gondolattól igazából. Nyilván szülői kötelességem lenne lecseszni, ha észreveszem, hogy piás, de őszintén, a többségnél ez is része a kamaszkornak, aztán mégis normális felnőtt lesz belőlük.
2021. dec. 16. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
98%
Èn nem vàrnàm el a 15 èves gyerekemtől, hogy ne igyon szilveszterkor. Azt igen, hogy ne rèszegedjen le, de 1-2 pohàr pezsgő belefèr.
2021. dec. 16. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:
98%
nincs gaz azzal ha iszik, de azert ne este 10kor kelljen utana menni a korhazba, mert nem tudta hol a hatar, inkabb errol kene a szulok beszelgessenek, mert a puszta tiltas nem vezet sehova, de a felelos alkoholfogyasztasra tanitas (mertektartas, elotte egyen, ne keverje, vigyazzon masokra, ne hagyja hogy belenyomjak olyanba amit nem akar) nagyon fontos
2021. dec. 16. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
15 évesen engedd meg egyszer-egyszer szerintem megengedhető egy kis bulizás úgyis ebben a korban csak stresszel az ember nem lesz tragédia
2022. dec. 15. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!