Mennyire kell naivnak lenni ahhoz hogy ha a 15 éves gyereked elkéreckedik szilveszter éjjelén a haverjaival, azt hidd hogy nem fognak inni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 23:28
1/15 anonim válasza:
Te vagy a gyerek? Nagyon. Ha lány vagy, akkor meg is fognak dugni.
4/15 anonim válasza:
Én tuti nem ittam volna ennyi idősen
6/15 anonim válasza:
Mi nem ittunk, sőt, kapaszkodj meg, 36 éves vagyok és soha nem voltam részeg, amellett, hogy jópár buliban megfordultam fiatalon. Nem mindenkinek az alkohol az első gondolata, ha jól akarja érrzni magát…
7/15 anonim válasza:
Szerintem már 14 évesen is a barátnőimmel szilvesztereztem, de 2 korty pezsgőnél többet nem ittam. Nem jártam discoba, nem cigiztem, részeg se voltam, és épp a 30-at toltom és még mindig várom, hogy "majd megbánom, hogy nem éltem ki magam". (Ezt akkoriban sokan mondták.)
8/15 anonim válasza:
15 évvel ezelőtt elhittem volna, de ma már biztos nem. Sajnos sok szülő a saját tinikorából indul ki, és azt hiszik, hogy a mai fiatalok is olyanok mint ők voltak. Pedig már attól dobnának egy hátast, ha végighallgatnák pár 13 éves csevegését.
Igen, így eldurvult a világ.
A mai 14 évesen házibuliján már nem csak pia van, hanem fű, meg szex is ezerrel. Nyilván vannak kivételek, de ők vannak kevesebben.
Lehet kézzel-lábbal tagadni, ez akkor is így van.
9/15 anonim válasza:
Én pl nem ittam.
Gyerekem anno a gimiben 15 évesen teljesen másik társasághoz csapódott csak azért, mert a barátai egyszer suli után az egyiknél ittak és ő nem akart közéjük tartozni tovább.
Nem vagyunk egyformák, nem mindenki piál.
10/15 anonim válasza:
Szerintem a szülő ismeri a saját gyerekét, és el tudja dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!