Hogy kezeljem jól azt, hogy a gyerekeim utálják, ha csak én tudok menni értük a suliba, mert lúzer vagyok és nem vezetek, sokat kell miattam gyalogolniuk, villamosozniuk?
Velük hogyan kezeljem?
Magamban, hogy nézzek ezzel szembe? Nem tudok vezetni, sokszor próbáltam, de nem tudok. Az apjuk szerint antitalentum vagyok, totál alkalmatlan rá. ( van jogsim, sok jogosítványos gyakorló órán voltam, de így sem)
1,5 óra simán összejön, hogyha olyan remek a csatlakozás.
Én légvonalban csak 45 percre laktam a munkahelyemtől, és este 2,5 órámba telt a hazaút, mert olyan szuperül oldották meg a menetrendet. Mikor beér a busz és a csatlakozás egy perccel később indul tök máshonnan, amit sokszor esélyed nincs elérni, aztán állhattam ott 40 percet.
Hát nem biztos, mert a peremkerületekre menő buszok, mint nálunk, délután 15 percenként mennek, később ritkábban. Nekem abszolút megvan hazafelé masfél óra a munkahelyemről. Odafelé akkor 60 perc, ha kiszámolt buszhoz megyek, és a másik 2 csatlakozás is azonnalos. Ha nem, akkor 70 perc.
És vissza ugye nem tud időre indulni az ember, és a végén van a ritkán járó busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!