Hogy kezeljem jól azt, hogy a gyerekeim utálják, ha csak én tudok menni értük a suliba, mert lúzer vagyok és nem vezetek, sokat kell miattam gyalogolniuk, villamosozniuk?
Velük hogyan kezeljem?
Magamban, hogy nézzek ezzel szembe? Nem tudok vezetni, sokszor próbáltam, de nem tudok. Az apjuk szerint antitalentum vagyok, totál alkalmatlan rá. ( van jogsim, sok jogosítványos gyakorló órán voltam, de így sem)
Ami nem gyűjtő gyerek vigyázda,nem.
Kertszomszédott sem vette fel a körzetes. Ő egy közelebbi suliba ment, de harnadikba át menekült hozzánk. ( nem osztálytársak, nem egy évfolyam a gyerekek)
Mondjuk a Campona és az Astoria közlekedése eleg jó. Én is ismerem a környéket, mindkettőt, egy kicsit arrebbról egy kicsit arrebbra simàn megvan a másfél, főleg visszafelé délután. Meg most metrópótló megy.
Budaoest tud dolgokat. Pl nézz egy Bogdáni út - János Kórházat, ami légvonalban nem sok, tömegközlekedéssel.
Ettől még nem tudom, mért másfél órára jár a Kérdező gyereke.
Nem gyűjtő gyerek vigyázda...?
Budapestnek egyik végéből a másikba kell hordani ahhoz a gyerekeket, hogy 1,5 órát kelljen velük közlekedni. Nem volt túl ésszerű választás. Neked, mert nem vezetsz. És főleg az ő szempontjukból nem, mert napi 3 órájuk megy el a villamosozásra. Picit fárasztó ez általános iskolásoknak. Míg a kerületi gyűjtő gyerek vigyázda - jó nem alternatív és lehet nem is olyan elit mint az ő sulijuk - diákjai 16:00-tól szabadok délután. A tieid majd úgy fél 6-tól. Nem irigylem őket.
Nem érdekelne a hisztijük, és ha lúzernek neveznének, nem jönne szép világ rájuk.
Nem kötelező a telefon, számítógép, tablet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!