15 éves lányom régóta durva és lekezelő velem, mit tegyek?
Én közölném vele, hogy 18 éves korában nagykorú lesz, és addig vagy köteles elviselni, onnantól kezdve meg mehet a munkásszállóra, vagy ahova akar.
Aztán meg nem csinálnék meg neki semmit. Nem pakolnék utána, nem csinálnék neki kaját. Nem vagy a csicskája, ezt meg kell értenie.
Amúgy az apjára én is kíváncsi lennék, nem ő uszítja?
Ez csak egy tünet...
Legyél vele kedvesebb, szeretetre, figyelemre és gondoskodásra van szüksége szegény kislánynak. Én a helyedben jobban figyelnék rá, teljesíteném minden kívánságát, gyakrabban mondanám hogy szeretem. Ha látja hogy feltétel nélkül szeretik, megnyugszik a pici lelke 💖
Köszömöm a valaszokat! Hogy hogyan fajult idáig? Már alig emlékszem.. enyhébben kezdődött, majd egyre durvult. Most, hogy középiskolába ment, lett még rosszabb a helyzet. Talán kisebb korában kellett volna komolyabban vennem, amikor kezdődött.
Édesapja van, de soha nem törődött vele igazán, max időszakosan egy-egy hétig. Hetek hónapok maradtak ki, nem jó a viszonyuk, inkább az apai nagymama törődött vele, de ő se "úgy, ahogy kellett volna", mivel totál másik család, más elvekkel, szokásokkal, mindig szembe ment velem (direkt). Apjával is szokott néha így beszélni, de az csak röhög rajta, nem veszi komolyan.
Igen, szoktam bekeményíteni, hogy elveszem a telefonját és nem csinálom meg a kajáját, olyankor visszavesz a kiabálásból és megcsinlja amit kell, de a flegmaságot és bunkóságot sugároz közben, megjegyzéseket tesz. Plusz inkább nem eszik egy napig, mert nem akarja magát strapálni, hiába hal éhen, horpad be a hasa, max falatozik a hűtőből, onnan csipeget, ha már nagyon nem bírja.
Pszichiáterről, pszichológusról hallani se akar, max. odarángatni lehetne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!