Mit tudok tenni a házi orvosommal ha lekezelő és bántó amit mondt? De lehet csak én érzem így . Nem akarja a köteleségét végezni.
Ha a munkahely ne tud megfelelő munkakört biztosítani, akkor tényleg távolléti díj illetne meg. De persze sokan tp-re mennek inkább, hogy kiméljék a munkahelyet. Hisze az olyan, mintha dolgoznál, és rendes bért fizetnének.
Egyébként szerintem meg nem a háziorvos feladata, hogy veszélyeztetett terhességi tp-re vegyen. Igaz hogy vehet, de kell hozzá a szakorvosi vélemény. Amúgy meg közvetlenül a nőgyógyász is tp-re vehet. Próbáljátok úgy megoldani, és kihagyni a buliból a háziorvost.
Érdekes, nálunk gond nélkül kiír a doki. Nem is kötözködik.
Kérdező: keress másikat! Bármikor válthatsz háziorvost.
Az enyém másik megyében rendel (8 km tàvolság), de nem volt ez se gond.
Persze keress másikat, ha téged nem érdekel, hogy mennyi "fizetést" kapsz, míg terhes vagy.
Teljesen jogszerűen járt el a háziorvos. A stílusa erős, de te meg tudatlan vagy.
Távolléti díj illet meg. Táppénzre NEM vagy jogosult.
Dicséretes hogy az orvosod nem akar részt venni táppénzcsalásban!
Nem minden cèg fizet távollèti dìjat mèg ha kellene is neki. A kismamák pedig inkább táppènzre mennek, mert kèsőbb is ott akarnak dolgozni
Szerintem keress egy másik háziorvost, mert pèldául amikor èn akartam eljönni a terhessègem elejèn táppènzre a háziorvosom nagyon kedves volt ès már ùgy beszèlt mintha vègig otthon akarnèk lenni pedig csak pár hètig voltam vègül táppènzen.
A háziorvos akut esetben tud felvenni táppénzre, konkrét betegség miatt. Tartós táppénzhez szakorvosi vélemény kell. A háziorvos is a saját valagát védi, mert ha ellenőrzik, számonkérhetik rajta, hogy milyen alapon vett fel táppénzre...
A nőgyógyász tudna felvenni, de ő is csak veszélyeztetett terhesség miatt.
De a háziorvos stílusa attól még megengedhetetlen, én váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!