Normális ez 11 öcsémnél? Csináljak valamit, vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
A 11 éves öcsém odaadta valami apróságért a telóját, én pedig csak úgy ( tudom nem szép dolog:S ) elkezdtem nézegetni a telefonszámokat, a játékait... És találtam olyan játékokat ami nemhiszem hogy neki való... Egy "felnőtt" játékot, vetkőzős pókert... És most nemtudom mit csináljak. A fiúknál ez normális? 11 évesen? ( amúgy nem fogom beárulni őt, jó kapcsolatunk van, és nekem is vannak előtte titkaim. )
13/L
2010. szept. 3. 14:27
11/14 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy 11 éves fiú nincs fából, érdekli már a másik nem.
12/14 anonim válasza:
11 évesen mi a haverokkal és pár csajjal üvegeztünk. Abban is voltak durvább dolgok, de azóta is jó kapcsolatban vagyunk és semmi bajunk nem lett.
Szerintem ez normális.
18/F
13/14 A kérdező kommentje:
kösziköszi mindenkinek :).
énis láttam már ilyeneket, és semmi bajom, csak öcsémet féltettem :$ de hát nem kicsi már. :)
2010. szept. 4. 11:38
14/14 anonim válasza:
Mért félted? Attól hogy érdeklődik ilyen dolgok iránt is, még nem fog rögtön lefeküdni valakivel. Az lenne a fura, ha 11 évesen ez abszolút nem érdekelné:) 16:44-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!