Most mit csináljak? Hagyjam a fenébe? :S
Van egy fiú, akiről este álmodozni szoktam.:DD (tudomtudom: rossz úton jár az, aki álmokból épít fel várat, s közben elfelejt élni - dehát álmodozni muszáj :D)
De ha meglátok róla képeket, akkor olyan fura érzésem van, hogy nem kéne róla álmodoznom, mert beteges. xd Meg ha látom, akkor olyan érzés fog el, mintha tudná.
Hogy tudnék leszokni a róla való álmodozásról? Vagy hülye vagyok, és ne is érdekeljen, hogy milyen érzés fog el, ha látok róla egy képet?
Én is szoktam álmodozni, de elérhető dolgokról, és akkor aszerint élek, hogy minél többet megvalósítsak belőle.
Leszokni pedig szerintem csak úgy tudsz, hogyha lépsz valamit, szóval közeledsz a srác felé( már hogyha az álmodban ez szerepel), és kialakul valami, akkor máris a régebbi álmodat éled:)
16/f
Álmodozni márpedig jó. Csak mindig tudd, mi hol az álom és valóság határa :) Ami a legfontosabb: az, akiről álmodozol, általában nem létezik. Persze kivételek vannak. :) De legtöbbször olyan jellemvonásokkal ruházod fel, vagy olyan dolgokat mondatsz vele képzeletben, amik a valóságban nagyon távol állnak tőle. Minél jobban megismersz valakit, annál nehezebb beépíteni az álmaidba.
Egyébként leszokni róla nagyon könnyű - keresni kell valaki mást, akiről álmodozhatsz :)
Én a mai napig folyton álmodozom, de érdekes módon a férjemről nem szoktam. Ő mindig is itt volt nekem, nem kellett vágyakozni utána. De olyankor szidom rendesen a fantáziámat, amikor elképzelek valakit (akár egy könyvszereplőt, vagy valakit, aki szembe jött az utcán) és 10 perc után megjelenik az uram, vagy a jegygyűrűm a képben, és oda a jó kis álmodozás :)
Egyébként nem írtad hány éves vagy, de kamasz korban teljesen normális. Én meg nem bánom, hogy még nem nőttem ki belőle :)
25L
Köszi a válaszod! :)
Valóban, minél jobban ismerem a fiút, annál nehezebb az álombeli fiúhoz igazítani. :D
14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!