Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarjunk vagy ikabb hagyjam a fenebe?
Figyelt kérdés
van egy lany , egy hazibulin ismerkedtunk meg es osszejottunk , marmint smaci meg ilyenek , de nekem egyaltalan nem jon be a lany , nem tudom az o erzesei milyenek , erdemes nekivagni vagy sem ?2011. okt. 21. 10:42
1/5 anonim válasza:
ha egyáltalán nem jön be miért járnál vele?
(azt már inkább meg se kérdezem,hogy miért "smaciztatok")
2/5 anonim válasza:
Mért járnélvele ha égyáltalán nem tetszik neked?
Hamég kedveled járjatok.
3/5 anonim válasza:
Mért nem kérdezed meg.. Ha nemet mond meg egy gondal kevesebb és azt mondod te is így gondoltad. Ha jűárni akar veled meg azt mondod hogy véletlen volt.. van barátnődvagy ilyesmi.. És akkor bunkó se vagy (annyira)
De jó a kérdés miért jöttél össze vele ha nem kell?
5/5 A kérdező kommentje:
hat , buli volt , es nagyon nyomult , gondoltam ez meg belefer a buliba , marmint a smaci
2011. okt. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!