Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jutok el odáig sose senkivel, hogy járjunk?
Szerintem is személytelen vagy így ebből kikövetkeztetve (bocsi, nem ismerlek csak egy tipp) Nincs semmi olyan benned ami mást tartósan megfogna. Magyarán szólva stílustalan vagy, és ezt nem a converse cipőhiányra kéne érteni vagy a nike dolgokra. Olyan lány lehetsz aki eltűnik a népek közt, mindenkivel (majdnem) szóba áll, jóba van.
"de a nálam sokkal csúnyább/butább/bunkóbb lány"
Önteltséget a fiút gyűlölik, kivéve aki a testi dolgokra hajt, azt ezzel izgatod. Csúnyább? Bunkóbb? Én 19 éves vagyok és egy 4 éves kapcsolatba vagyok. Rengeteget vagyunk együtt és ez csak erősít bennünket.
Én is iskolában állandóan azt hallom... Fúú de kafa ez a zene (összes csajnak az jön be) Fúú de jó cipő, gatya, táska stb... Azt hiszik milyen divatosak, közbe egy csokorba lehetne a Marsra küldeni őket...
Továbbra is azt mondom; Nem ismerlek, csak az átlagos mai 14-20 éves korosztály stílusából ítélve. Egy osztályba, közösségbe pl 20 lányból 17 ilyen, a maradék 3 olyan mint leírtál. Próbálj egyéniség lenni külsőre, belsőre, mindenre és ha tartós, komoly kapcsolatot akarsz akkor NE a testeddel csábíts, hanem a stílusoddal.
Ja és ne "fészen" meg "szkájpin" randizz, hanem élőben. Persze találkozót szervezni lehet, sőt kellhet facebookon csak ne ragadj ott ;)
Jajj a másik, aztán abbahagyom mert lassan könyvet írhatnék :D
NE erőltesd a kapcsolatot és ne azt csináld amit sokan: "Keresem az igazit" - féléve a 10. párjánál jár...
Igazi az jön magától. Meg kell várni. Ezzel a viselkedéssel, hogy mindenkivel próbálkozol csak elűzheted, elbizonytalaníthatod az igazit. Azzal randizz aki érzed, hogy valójában kiegészít és te is őt.
Sok sikert, és elnézést a rád nem illő jelzőimtől, gondolataimtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!