Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jutok el odáig sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jutok el odáig sose senkivel, hogy járjunk?

Figyelt kérdés
Mindig megvan a néhány találkozás, egy kis msn-ezés, néha telefon, aztán csakúgy ellaposodik, majd véget ér a dolog, anélkül, hogy bármi komoly is lett volna. Nem hiszem, hogy csak én vagyok a hibás, de valószínűleg velem is lehet a baj, ha már folyton ez történik. Nem vagyok egy hűű, de jó nő, de a nálam sokkal csúnyább/butább/bunkóbb lány ismerőseim nagy része már 1-2éve kapcsolatban van. Nem értem, velem mi lehet a baj. Átlagosan nézek ki, kedves vagyok, van eszem, és atöbbi. Egy típusú pasit viszont nem tudok levakarni magamról, és ők folyton megtalálnak: a lelkibetegek. Akik 5percenként hívnak, és folyton azt bizonygatják, hogy mekkora mázlisták, hogy megismertek engem, és ők mekkora szerencsétlenek hozzám képest. Nahh, nekem ilyen pasira nincs szükségem, aki 'jótéteményként' értékeli, hogy találkozok vele. Csak egy olyan kapcsolatra vágyam, ahol a résztvevők kölcsönösen szeretik és megbecsülik egymást, és egyenrangúak. Olyan nagy kérés ez? Miért nem jön soha össze?:( 20/L
2011. okt. 12. 09:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem érzem, hogy öntelt lennék, csak mert TUDOM, hogy vannak rondább meg butább csajok, mint én. Azt is tudom, hogy vannak szebbek és okosabbak is. Ez csak ennyi:)

Nem csábítok a testemmel:P mindig az élő találkozásokra hajtok, mert én csak úgy tudok megkedvelni valakit, ha látom a gesztusait, a mimikáját beszéd közben, az is megragad, ergó a netes dolog emiatt ki is esik nekem:)

Az mondjuk biztos, hogy nekem idő kell ahhoz, hogy kinyíljak valakit előtt.

"Az igazi jön magától" - hát, ezzel sajnos nem értek egyet. Annyira úgy érzem, hogyha nem "teszem oda" magam (ne értsétek félre), akkor sose lesz egy kapcsolatom se. És eddig így is volt. Szóval nem tudom... azért köszi a válaszokat.

2011. okt. 12. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom ,veled mi lehet a baj pedig elég kedves lánynak tűnsz . Lehet túl sokáig húzod a srácokat , ők meg mivel nem kapnak tőled ,,zöld,, jelet ezért megunva a próbálkozást más lányt keresnek. 24f
2011. okt. 13. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Tegyél fel magadról egy képet. Vagy küldjél priviben.
2011. okt. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!