Elengedhetem a 15 éves kamasz lányom?
15 éves kamasz lányom jövő év szeptemberétől középiskolás lesz. Debrecenbe szeretne menni a Tóth Árpád Gimnáziumba (jól tanul) , viszont nem szeretne kolis lenni. Debrecen tőlünk 100 km.Megengednétek neki, hogy az egyik ismerősünk albérletében lakjon egy egyetemista lánnyal akit ismer? Féltem, hogy nem fog annyit tanulni, bulizni fog...stb. Én is voltam kamasz és én is távol laktam anno a szüleimtől.
45/F
Én laktam albérletben egyetem alatt.
Időnként még a csillárról is fiúk lógtak :D
Mostani eszemmel nem engednék az akkori énemhez oda egy 15 éves kislányt, az biztos.
Azért mindenki felnőtt, és normális életet él;
Szegény kislány, ennyi szikkadt erkölcscsősz dönt az életéről...
Bizalom meg nyista!
Te vagy nem voltál még ennyi idős, vagy baromira bevolrál savanyodva kamaszként.
Itt pontosan emlékeznek a kommentelők arra hogy egy 15 évesnek még nagyon nem való az hogy kontroll nélkül éljen.
Ez nem bizalmi kérdés!
Nem!
Egy egyetemistának elég az, hogy tanuljon, élje az életét.
14 éves kamasznak meg nem hiányzik az, hogy minden korlát nélkül éljen szabadon. Ki fog felügyelni rá? Enni, mosni, ellátni?
Kollégiumba is nehéz szívvel engedném el, de ott legalább figyelnek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!