Elengedhetem a 15 éves kamasz lányom?
15 éves kamasz lányom jövő év szeptemberétől középiskolás lesz. Debrecenbe szeretne menni a Tóth Árpád Gimnáziumba (jól tanul) , viszont nem szeretne kolis lenni. Debrecen tőlünk 100 km.Megengednétek neki, hogy az egyik ismerősünk albérletében lakjon egy egyetemista lánnyal akit ismer? Féltem, hogy nem fog annyit tanulni, bulizni fog...stb. Én is voltam kamasz és én is távol laktam anno a szüleimtől.
45/F
Én koleszos voltam 14 éves koromtól.
Nem nem engedném albérletbe.
A koliban valóban figyelnek arra h a városból időben visszaérjen, sőt azt is h milyen figurák kisérik "haza" stb.
Egy kamaszlánynak ennyi kontroll kell
Ultimátumot adnék. Vagy koliba megy, vagy egy olyan gimnáziumba, ahova be tud járni minden nap otthonról.
Vajon miért akar távoli gimibe menni? Biztos nem a tanulás miatt. Szerintem ezt már ő jól kitervelte.
Jesszus dehogy is.
Azért nem akar kolis lenni, mert ott rendszabály és házirend van, kijárási tilalom 9-10 után, meg ugye szobatársak.
Albérletben egyetemistaként olyan bulikat rendeztünk... (és ne feledd lesz ott egyetemista lány)
A férjeméknél albiban 4 fiú volt és rendeztek olyan bulit ahol pár lány farokról farokra szállt, és voltak 17-18 éves gimisek is.
Nem engedném, lényegében heti 7/5 napból felügyelet és szabályok nélkül lenne.
Mondjuk szerintem az egyetemistával is kics...eszés lenne, hogy pesztráljon egy kamaszt.Aztán meg ő lenne a hibás, ha történik valami.
Teljesen más életszakaszban vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!