Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 17 éves gyerekem...

Normális hogy 17 éves gyerekem pénzt keres és ezért nem szeretne tanulni?

Figyelt kérdés
Teljesen a saját döntése.talált magának egy elfoglaltságot ami persze lehet hogy nem hosszútávú de jelenleg havi 70-100 ezer ft ot hoz neki amit gyüjt.Nyáron a szünidő elején lezdte el elég sok össze is gyült már , van egy komoly terve is mire fordítaná.Ezért úgy döntött mivel már nem iskolaköteles felfüggeszti a tanulányait. Nem tudom melléálljak e ebben vagy nógassam a tanulással
2021. szept. 28. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, de ha van egy végzettsége, az sosem árt. Nem tudom, hogy mi ez pontosan és meddig vagy milyen feltételek mellett lehet ezt csinálni. Viszont ha már mondjuk 10 év múlva nem, ő meg ott lesz érettségi nélkül, mindenféle szaktudás nélkül, az kész öngyilkosság.
2021. szept. 28. 13:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem engedném. 70 ezer forint az egy szar részmunkaidő. Tegye le szépen legalább az érettségit, addig csinálja mellette, és ha akkor úgy érzi, fel tudna benne fejlődni egy normális megélhetés szintjére, akkor csinálja.
2021. szept. 28. 14:32
 13/20 anonim ***** válasza:
13%
kriptovaluta? azt hagynám... úgy megszedi magát, hogy nem is kell dolgozzon. Ismerősi tapasztalat. Sajnos én nem tudok angolul :(
2021. szept. 28. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Az én 17 évesem is ilyen. Elég jól keres informatikai tudásával és az anyanyelvi szintű angollal. De! Megmondtuk neki az apjával, hogy csak addig tartjuk el, amíg tanul. Ha nem , akkor kaja, rezsi rá eső részét fizeti. Megmutattuk neki mennyibe kerül egy albérlet, ami nem egy lapratelepen van. Úgyhogy most egyetemre készül. (Bár szerintem ahhoz többet kéne tanulni, de a lényeg hogy befejezze a középiskolát. Ha nem túl jól sikerül az érettségi, akkor majd megtapasztalja, hogy nem is olyan sok az a pénz, ha mellette ki kell fizetni a fűtést és a közös költséget stb) A lényeg, hogy ne hagyja abba a középiskolát
2021. szept. 29. 07:47
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Mutasd meg neki itt a felnôtt párkapcsolatok rovatot, ahol mindig van pár kérdés, ahol azon vergôdnek férfiak, hogy sok nônek miért elvárás a párkapcsolatnál a diploma, és hogy szakmunkásnak van-e náluk esélye. Aztán képzelje oda magát 8 általánossal.
2021. szept. 29. 07:53
 16/20 anonim ***** válasza:
95%

Ha erről a kriptovalutás dologról van szó, akkor megmondanám neki, hogy iskola mellett, ill. munka mellett nekiállhat mellékállásban. És ha már látja, hogy ebből egy reális fizetést tudna magának biztosítani (ha napi 8 órát tudna foglalkozni vele), akkor adja föl az állását és csinálja ezt főállásban.

De az iskolát mindenképp fejezze be és érettségizzen le, ez nem is kérdés.

2021. szept. 29. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
legalább érettségizzen le. Aztán utána akkor és azt tanul, meg abban az országban, amit akar.
2021. szept. 29. 14:29
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
#4 nem csak alkalmazotti lét létezik. van egy ismerősöm, ő 14 évesen kezdett vállalkozásba. azért a gimit befejezte. nem valami fényesen, mert sok ideje nem volt rá. ma 30 éves és szépen megél a cégéből. vannak ilyen emberek akiknek ehhez van tehetségük.
2021. szept. 29. 14:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy rendes fizetésnyit keresne, akkor ok. Nekem is volt olyan osztálytársam, aki 10. után abbahagyta, s inkább lakást szigetel. De 70-100 ezer édeskevés, ha csak azt csinálja ezután.
2021. szept. 30. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:
16%
Hat ha a fiad lenne Mark Zuckenberg, akkor oke a dolog, de mivel valszeg nem az, menjen szepen tanulni. Ha minden kotel szakad, meg mindig el is verheted.
2021. okt. 4. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!