B+ de korlátolt vagy. Ha elolvasod, a többség úgy gondolja, hogy nem covid, hanem egyéb, eddig megszokott dolgok terjednek, amiktől elszoktunk. És b+ az is tény, hogy szeptemberben NEM megszokott ez a mértékű megbetegedés, de mivel a sulikban terjed kb minden a legjobban, ezért van. Talán tanulj meg értő olvasni.
2021. szept. 25. 22:13
22/28 anonim válasza:
ÉPrdekes ezerszer elmondták hogy jön a delta variáns és sokkal fertőzőbb lesz. De az orvosok hülyék nylván... Azért somorú hogy még a saját szemüknek sem képesek hinni egyesek..
2021. szept. 25. 22:15
23/28 anonim válasza:
"de mivel a sulikban terjed kb minden a legjobban, ezért van. Talán tanulj meg értő olvasni." te is pont ez volt a fő érv a cvid ellen és tessék. BAromi unalmas már hogy orvosokat néztek hülyének és megmagyarázzátok még et is.
2021. szept. 25. 22:17
24/28 anonim válasza:
Én a suliszünet mellett vagyok, ha ennyiből nem tűnt volna ki. Gondolkozhatnál. Ha minden kis apró betegség, nyilván a covid is ott terjed, te észlény. Szerinted nagy parti nekünk folyton a veszélyeztetettek között lenni? De most még (!) ez nem a covid, ami tarol. Nálunk teszteltették a gyerekek nagy részét.
2021. szept. 25. 22:20
25/28 anonim válasza:
Én most nem vagyok beteg és jelenleg nálunk nem betegek sokan, de tényleg nagyon könnyű megfázni ilyenkor ősszel.
Reggel, amikor a gyerekek iskolába mennek, épp hogy 10 fok felett van a hőmérséklet, rendesen fel kell öltözni, napközben meg van 20 fok vagy kicsit több, rövidujjús idő. Emellett most hosszabb ideig nem voltak közösségben, most meg újra bekerültek.
Ha jól emlékszem 2017-ben volt az, hogy sulikezdéskor tök hideg volt, farmerdzsekiben mentem szeptember 1-jén iskolába, na akkor már a második nap lebetegedtem, októberben újra beteg lettem és a fél osztály hiányzott.
2021. szept. 27. 21:55
26/28 anonim válasza:
Évek óta nem voltam beteg,eddig a covidot is megúsztam (remélem továbbra is így lesz). Utoljára 2015-ben voltam talán influenzás. Most 2 hétig láz, köhögés, nátha,dögrovás.Teszt negatív.
2021. szept. 27. 22:23
27/28 anonim válasza:
Egyetemi kolis vagyok, sokan voltak 2-3 hétig betegek, én már 5 hete szopok ezzel, eléggé elegem van.
2021. okt. 5. 10:26
28/28 anonim válasza:
Látom már régi a kérdés, de ki lett emelve.
Lányomék 28 fős osztályából 12-en voltak pénteken. Rákérdeztem az ofőnél, hogy most mi van, természetesen hallgat. A fiamék osztályában is van 7 hiányzó. Nem állítom, hogy mind covidos, de van köztük, az tuti, de semmi nem történik. Egy tanárnő kórházban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!