Van egy 16 éves, Chron beteg lányom. Amikor nem vagyok itthon, szinte mindig számára nem megfelelő ételeket is eszik, amiktől utána nagson rosszul van. Hogy szoktassam le erről?
2: "próbálja a betegséget kizárni az életből"
Én még rosszabbra tippelek: önkínzó, önsanyargató, sőt önpusztító hajlama van.
Én elvinném pszichológushoz.
Biztos rossz lehet neki, hogy nem ehet
olyan ételeket, amiket megkíván- én se szoktam kibírni, pláne nem hosszú távon..( csak szerencsém van, mert nekem nincs ilyen jellegű problémám, viszont van nem egy cukros ismerősöm, akik nem tartják be rendesen a diétát, egyszerűen nincs elég önuralmuk ehhez, pedig már felnőttek.)Szerintem lányod esetében sincs szó többről, de azért ez nyilván nem mehet így.Az előző válaszolóval egyet értve( ne is legyen otthon ilyesmi), még annyit tudnék hozzá tenni- bár konkrétan nem ismerem ezt a betegséget annyira, hogy tudjam mi "fér bele", - hogy érdemes lenne nagyon szétnézni, milyen ételek vannak,amik hasonlóak az általa kívántakhoz, mégsem lesz tőle beteg.Ma már azért elég sokmindent kitalálnak, csak lenne valami, pl csoki helyett müzli( lehet ez sem jó, mondom nem tudom miket ehet ő, csak az érthetőség kedvéért írtam egy példát.)
6,7,
Mert egy 16 éves csak azt tudja enni, ami otthon van... mi?
Nem 5 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!